ȘOC! Ministrul Dunca despre Ghiță Bombiță: Dacă ești în fruntea unei federații de 16–17…

ȘOC! Ministrul Dunca despre Ghiță Bombiță: Dacă ești în fruntea unei federații de 16–17…
aqualine.ro/

ȘOC! Ministrul Dunca despre Ghiță Bombiță: Dacă ești în fruntea unei federații de 16–17 ani și n-ai nicio performanță, ba din contră, ce mai cauți acolo??

ottobroker.ro

Va fi șandramaua FRViș destul de tare ca să reziste „controalelor” de la minister?

Și sportivii vechi, cu rente viagere (inclusiv voleibaliștii de la JO de la Moscova), vor munci ca să-și păstreze rentele!

Citește mai mult:Şeful MTS spune lucrurilor pe nume şi reclamă o stare de spirit pe care a întâlnit-o de când a preluat frâiele ministerului pe care îl conduce.

vivacredit.ro

5 thoughts on “ȘOC! Ministrul Dunca despre Ghiță Bombiță: Dacă ești în fruntea unei federații de 16–17…

  1. Tov.ministru Dunca,pana acest inconstient presedinte al FRV nu va fi schimbat din functie voleiul romanesc risca sa dispara ca si disciplina sportiva din Romania!Presedinte onorific al SPORT CLUB VIDEOCLIP PLOIESTI!

  2. Orice om normal la cap vede ce a facut cu voleiul din Romania…si in ce prapastie l-a ingropat , penalul si mafiotul asta ahtiat de bani..numit Visan Gheorghe, zis Cangrena Voleiului Romanesc, zis Tzunami si Ghita Bombita … !!! ..Numai lumea voleiului sau mai zis acolitii si complicii individului asta , securist cu state vechi., cei care l-au votat cu doua maini, cu rudele si nepotii, care au dat votul in alb ..contra favoruri( bonusuri de talie,organizari de turnee finale , cantonamente, locuri nemeritate in campionat , delegari de arbitrii de casa , meciuri aranjate si trucate etc.).., zace incremenita si se face ca nu vede ..!!! Au ajuns altii, care nu au fost implicati niciodata in volei sa va spuna ca trebuie schimbat ???! Cu relicva Visan , deodata ar trebui sa plece si toti cei care l-au sustinut fatis( sau din umbra )..si l-au sprijinit sa ramana acolo la ciolan si butoane…toti acei care s-au lasati manjiti de banii furati de visan & co iar maretul CEx ar trebui pulverizat cu tot cu ghioceiii lingai, profitori, cocosati , turnatori jalnici si pupatori de maini si alte locuri mai putin igienice!!!!

  3. D-na Elvira Duinea, cat adevar spuneti.Ginerele meu Robert Tvardochlib a fost antrenor al reprezentativei Romaniei de seniori,ca secund la Mircea Spatacean.Si-a facut club privat pentru voleiul juvenil din municipiul Ploiesti.Acest mojic nu il lasa sa-si desfasoare activitatea nici la club si ca antrenor in voleiul mare,intrucat au avut clinciuri la federatie!

  4. Din pacate pentru oamenii de volei fosti sau actuali ..Visan cu scoala si metodele lui securist batran si versat i-a pus cu botul pe labe, i-a biruit…!!! Mai misca cineva in front? Mai sufla vreunul ? Daca cineva a avut rezultate si a reprezentat ceva pentru voleiul romanesc..a avut grija visan ..sa-l faca sa dispara.. A stiut visan ce metode si cai sa gaseasca, astfel incat, in ziua de azi ,voleiul romanesc sa fie condus de nulitati care mai de care mai gogonate iar oamenii de valoare , care au reprezentat ceva, cu adevarat, sa fie anihilati, indepartati, nimiciti, evident daca nu s-au supus si nu au putut fi manjiti sau cumparati !!!

Comentezi?