COJOCĂREALA SĂPTĂMÂNII | Ilegalitățile din FRV continuă nestingherite * Spirulina vede, Spirulina face * Cojocare, demisia urgent!

 

Cam o dată pe lună apare câte un cârd de gâște care se apucă să cloncănească că nu le convine blogul nostru. Că nu e place „limbajul”. Că suntem „cârcotași”. Sau „frustrați” 😊

Dar limbajul și criticile nu sunt destul de tari pentru nenorociții care au ajuns să împută conducerea federației și, deci, și voleiul românesc ducându-l tot mai jos de la an la an. Ce dovezi mai vreți, bă chiorilor cloncănitori?

Președintele FRV Cojocaru Ocolește Spirulină face imediat un an de când răscoala voleiului l-a pus în tron. Noi am învățat la școală (unii, cei cu drag de carte) că diferența dintre răscoală și revoluție e că revoluția are un program, dar răscoala nu are. Deci așa a fost în 30 sep 2020: o răscoală, nici vorbă de revoluție.

Iar acest Universital Spirulină, dacă a stat 16 ani mână dreaptă sub papucul împuțit al Ghiulangiului Vișan dimpreună cu Oana Revoluțioana, face și el ce a învățat bine în anii aceia, după proverbul din Antilele Olandeze „Spirulina vede, Spirulina face”, variantă a proverbului englezesc „Maimuța vede, maimuța face”. Dacă pentru Ghiulangiu Statutul și regulamentele erau doar orientative și în rest le învârtea el cu avocatul Dîrlan după cum îi era folositor, așa e acum și pentru Spirulină și pentru noua adunătură de slugi.

Astfel, pe 9 septembrie, gâștele din Consiliul Director cel nefuncțional au făcut o ședință „informală” și, între altele, au aprobat „în unanimitate formula de disputare a campionatelor, atât la masculin, cât și la feminin”. Aceasta este o încălcare gravă și directă a art 31.2.F.F5 din Statut, care spune că aprobarea sistemului competiționale este atribuția Adunării Generale!

Art 31. Atribuțiile Adunării Generale
… F5. Aprobă sistemul competiţional naţional precum şi modificările şi/sau completările acestuia.

Așa continuă domnia ilegalității în FRV. Bulibașă, nu fi trist / Gașca merge înainte / Prin partidul cojocărist!

Avem deci din nou un campionat (un sistem competițional) ILEGAL, neaprobat de Adunarea Generală. Dar prostia Spirulinelor merge mult mai departe! Vă dați seama că echipele s-au înscris în mai-iunie într-un campionat, care nu era aprobat?? Cum să te bagi într-o competiție, dacă nu ai cadrul oficial al acelei competiții??

Acești 12-13 imbecili din conducerea federației nu pot înțelege un algoritm simplu:

– Întâi proiectezi un sistem competițional, scrii regulamentul, descrii condițiile, limitările, datele, modul de compilare a clasamentului, obligațiile etc.
– Apoi supui sistemul proiectat aprobării AG
– Abia apoi, dacă sistemul e aprobat, pot începe oficial înscrierile.

Acu… și șefii de cluburi sunt niște mari deștepți! Cum să te înscrii, bă, într-un campionat, dacă nu are o structură aprobată, un regulament aprobat? Dar fantoma lui Ghiulică continuă să bântuie nestingherită prin voleiul românesc, care rămâne copleșit de tone de prostie și de incompetență.

Bă, prostănacilor din volei, de două decenii, chiar nu sunteți în stare să vă ridicați în fruntea voleiului un om cu câțiva neuroni, care să știe să adune 2 cu 2 și să-i dea 4?

Iar din acest foarte inteligent CD nu s-a gândit nimeni că a trecut acușa anul fără o Adunare Generală.
Niciun prost nu s-a gândit că este necesară o Adunare Generală Extraordinară pentru alegeri, dat fiind blocajul din CD, iar aceasta era cea mai rapidă soluție de ieșire din blocaj.
Niciun prost nu s-a gândit că este necesară o AG Extraordinară și pentru reparația capitală a Statutului.
Niciun prost nu s-a gândit să-l de afară pe (noul?) avocat al FRV, care n-a știut să contracareze atacul mârșav al clubului lui Limbosu, Blabla Blaj, cu privire la falsa „discriminare”, care dă peste cap chiar desfășurarea campionatului.

Cojocare Spirulină Universitală, dă-ți urgent demisia! Că deja ți-ai demonstrat pe deplin prostia și incompetența. Ajunge-ți!

Comentezi?