# **ÎNCĂ O** **BOMBĂ ANTI-FEREVIȘ** * OARE CHIAR VA FI ADUNAREA GENERALĂ PE 30…

# **ÎNCĂ O** **BOMBĂ ANTI-FEREVIȘ** * OARE CHIAR VA FI ADUNAREA GENERALĂ PE 30 SEP?? *** **PARTICIPAREA ECHIPELOR ROMÂNEȘTI ÎN CUPELE EUROPENE ESTE ILEGALĂ?

Niciodată în istoria voleiului românesc nu a mai fost așa mare tulburare și așa un război ca acesta provocat de mârșăviile lui **Ghiță Cucu Ghiulangiul**! Bombă după bombă, petardă după petardă, doar-doar vor fi răpuse legiunile de draci care-l apără pe bulibașă.

În cursul acestui an, **Cocoșelul Horică (Cardoș)** de la Agroland a dat în judecată ferevișul, iar prima instanță a stabilit în august că Adunarea Generală din mar 2019 a fost ilegală. Ca urmare, trebuie anulată și la fel hotărârile emise de ea, cum ar fi structura anului competițional 2019–2020, toate campionatele (chiar dacă le-a anulat ulterior covidul), toate afilierile și dezafilierile etc. Între altele, **Limbosu** de la Blaj ca și **Șmecherul** de la Arcada Galați va trebui să returneze medaliile. La fel, participarea în cupele europene este ilegală, deoarece echipele reprezentante s-au stabilit după un campionat ilegal și nul!

Astfel de încurcături, de belele și de nenorociri poate crea un conducător prostănac și care sfidează cu nesimțire porcină regulamentele și Statutul, împreună cu **Slugile** lui! Din partea noastră, să plătească pagubele de milioane de euro și el și **Slugile Directoare**, dacă le-a plăcut să-i sugă ciorapii de sintetic!

Bomba cea mai mare de dinaintea Adunării Generale este că 5 persoane tocmai au dat în judecată ferevișul și pe **Ghiulangiu**. Aceștia cer în justiție o **ordonanță președințială de suspendare a Adunării Generale din 30 sep 2020** pe motiv că trebuie să apară mai întâi o decizie definitivă cu privire la legalitatea AG din 2019. Așa o decizie definitivă nu se știe când va putea veni și așteptarea poate dura chiar niște luni. Avocatul agramat **Dîrlan** încă nu a făcut cererea de apel, ceea ce probabil va dori să facă.

Cele 5 persoane sunt: **Sandu Kapelovies, Vlad (Vladimir?) Bacșiș, Mircea Spătăcean, Vasile Măcicășan **și** Dan Gîrleanu**. Deocamdată nu s-a fixat primul termen și nu știm ce șanse are acest demers să fie pus în mișcare în cele 10 zile rămase până la AG.

Comentezi?