UNDE VEDEM VOLEI DE LA JO RIO 2016 Peste 70 de meciuri de volei…

UNDE VEDEM VOLEI DE LA JO RIO 2016 Peste 70 de meciuri de volei…
aqualine.ro/

UNDE VEDEM VOLEI DE LA JO RIO 2016

Peste 70 de meciuri de volei (M+F) au loc la JO Rio 2016. La secțiunea Evenimente (Events) vă propun o selecție. Numărul mare, orele nepotrivite, programul nostru personal și efortul de a găsi surse video face foarte dificilă urmărirea competiției integral. Pentru a vă ajuta să vă faceți propria selecție această postare va rămîne țintuită (pinned) o vreme.

Voi încerca să vă ofer informații despre ce puteți urmări la TVR, dar și surse pentru celelalte partide sugerate. La comentariile pentru această postare îi rog pe membri grupului să posteze adrese pentru vizionarea partidelor pe Internet.

Cazul fixalen.tv
Acest sit este o furnizor frecvent de surse video. Totuși, este trecut pe o listă neagră a siturilor periculoase, din cauză că unele reclame livrate sînt înșelătoare. Vi se cere, de exemplu, să descărcați anumite programe fără de care, chipurile, nu puteți urmări partea video. Sau apar certificate cum că ați cîștigat mari sume de bani. În schimb, utilizatorii fără experiență se aleg cu virusuri sau le sînt furate date personale din calculatoare.
Cum se poate folosi fixalen.tv:
1. Dacă apare ecranul roșu „Deceptive site ahead”, apăsați pe DETAILS.
2. Apăsați pe „visit this unsafe site”.
3. Închideți fiecare reclamă de la semnul X al ei. Închideți toate ferestrele suplimentare cu reclame care apar. Nu clicăiți pe nici un certificat de cîștigător, pe nici o sugestie de actualizare de software și nu descărcați nici un program „necesar”.
Folosiți situl pe propriul risc.

klap.ro

Cine va dori să ne informeze despre surse video, să le indice la comentarii.

Competiția olimpică de volei începe cu 4 grupe preliminare a cîte 6 echipe (12 M și 12 F). În fiecare zi, înainte de sferturi, sînt 6 meciuri din 2 grupe, o zi F, o zi M. Orele de începere ale partidelor sînt: 15:30, 17.35, 21:00, 23:05, +2:30, +4:35.

gave.ro
GAVE.RO Camere de supraveghere

Programul complet al competiției de volei aici:
F: https://en.wikipedia.org/wiki/Volleyball_at_the_2016_Summer_Olympics_%E2%80%93_Women%27s_tournament
M: https://en.wikipedia.org/wiki/Volleyball_at_the_2016_Summer_Olympics_%E2%80%93_Men%27s_tournament

Vizionarea acestei competiții este nu numai plăcută pentru spectatori, ci și foarte folositoare pentru voleibaliști și pentru antrenori, pentru a pricepe cum e voleiul modern și la ce standarde trebuie să ajungă fiecare.

Cine vrea să primească mesaje de reamintire despre partidele sugerate, trebuie să meargă la fiecare „eveniment” preferat și să clicăie pe „Going”.
Similar, trebuie să dați un like acestei postări.The women’s tournament in volleyball at the 2016 Summer Olympics will be the 14th edition of the event at an Olympic Games, organised by the world’s governing body, the FIVB, in conjunction with the IOC. It will be held in Rio de Janeiro, Brazil from 6 to 20 August 2016.

23 thoughts on “UNDE VEDEM VOLEI DE LA JO RIO 2016 Peste 70 de meciuri de volei…

  1. 25-9! Tocmai ați urmărit un record olimpic egalat! Cel mai sever scor într-un set. Acum cîteva zile Rusia a făcut la fel cu Egipt.

Comentezi?