Sportivii de la CSM București au fost premiați de Găbița Primărița (Gabriela Firea) pentru…

Sportivii de la CSM București au fost premiați de Găbița Primărița (Gabriela Firea) pentru…
aqualine.ro/

Sportivii de la CSM București au fost premiați de Găbița Primărița (Gabriela Firea) pentru performanțele lor din acest an, cu 5000 lei de căciulă. Ar fi mai corect spus „sportivele”, pentru că e vorba de echipele feminine de volei, de handbal și de scrimă. Voleibalistele de la CSMB nu prea apar nici în reportajele TV nici în fotografiile agențiilor de presă și nici nu prea era cine să apară din moment ce echipa care a cîștigat Cupa Confruntării nu mai există! Există doar o etichetă, CSMB, care s-a aplicat acum pe o cu totul altă echipă.

Ar trebui o dezbatere foarte serioasă pe tema efemerității loturilor prin diverse sporturi. Azi reprezinți CSMB și lupți pentru a-i aduce o cupă, mîine te duci la altă echipă și lupți ca să înmormîntezi CSMB. Așa o ticăloșie? Fără inimă, fără caracter… și pe care lumea o vede ca pe ceva foarte firesc. Nu e!

ottobroker.ro

S-a ițit pe acolo și groparul olimpismului românesc, noul președinte al CSMB, Alin Petrache, care trebuie să-și schimbe numele în „Pletache”, dacă tot are cea mai tare freză din sportul românesc.

Și Găbița Primărița și Alin Pletache ar trebui să dea socoteală de ce banii publici nu merg în dezvoltarea sportului românesc (bucureștean), ci în dezvoltarea sportului italian, sîrbesc, bulgăresc, finlandez, olandez, maghiar etc.

bijubox.ro
Peste 40 de sportivi au fost premiați miercuri de primarul general Gabriela Firea și au fost desemnați cetățeni de onoare ai Capitalei pentru rezultatele foarte bune obținute la competiții sportive.

25 thoughts on “Sportivii de la CSM București au fost premiați de Găbița Primărița (Gabriela Firea) pentru…

 1. cat de legal este sa colectezi bani de la toti locuitorii bucurestiului si sa ii plasezi intr-un singur club care de fapt a fost creat de la bun inceput drept un instrument de para-ndarat ????

 2. Cum fac cum nu fac…măcar exista inca un club sportiv, performanța se poate face,s-a demonstrat.
  Asta e sistemul,măcar asa decat deloc…

 3. banii comunitatii dati unor straini ??……….despre ce vorbim ?…….in cine investim ??……………banii comunitatii trebuiesc investiti in programe pt copii………lasati corporatiile sa investeasca in sportivi straini………nu banii statului.

 4. Cancan ai dreptate in mare parte….toti vor rezultate bune si repede…nu cred ca stii ce înseamnă sa investești in programe pentru copii…in primul rand sala de antrenament apoi ca sa ai copii aia care zici tu …ei trebuie sa vada niste modele …de unde modele? Legea sponsorizări nu este la noi nu exista …este ceva infim de 2% din impozitul pe profit (sper sa nu greșesc).
  Corporațiile nu sunt interesate de asa ceva…..

 5. Priviti ce e la Targoviste. Echipa de volei feminin are buget mai mare decat CSM Bucuresti si toti banii merg pe cururile strainelor. Club care trage la titlul national, CSM nu are nicio grupa de junioare, sperante, minivolei etc.

 6. Din propria experiență vă spun că nu investește nimeni la nivel juvenil. Nu avem infrastructură; săli, materiale, echipamente. …etc, cu atât mai mult, nu mai avem selecție. Singurele cluburi din capitală care investesc în copii la ora actuală sunt CSM și CTF MIHAI I, restul. ……fiecare cum se descurcă

 7. Toate pleaca de la cei care sunt la conducere … investiții la copii…cine-ti vine ma nene daca investești ? (Volei cancan )ce investiții????
  Cunosc antrenori care vor sa faca si nu au cu cine…umbla din scoala in scoala…..poziții nu sunt la licee (Bogdane tu stii).
  Materiale pauza….Nivel de selecție numai exista este foarte greu sa atragi copilul la volei …..

 8. Primele 4 echipe din țara (fete si baieti) sunt finanțate de primarii….altfel nu merge deocamdată (Ionuț Marin)
  Ar trebuii sa-si faca grupe de de junioare,dar nu-i interesează…ai dreptate si tu…o parte din buget ar putea fi trimis către grupe de junioare.
  Bafta oameni buni!

 9. Ideea este că investițiile la nivel de juniori nu ar fi așa mari…de ordinul milioanelor,dar trebuie răbdare și multă muncă. Iar ăștia care conduc primăriile si stau pe bugetele astea exagerate… nu au timp!!! Vor bani!!!!!

 10. Gândiți-va ca din aproximativ 480 de CSS uri au rămas vreo 45 in toata țara …. au dispărut datorita celor care au venit la putere.

 11. Păcat….stiu …mi-ai povestit.
  Ne gândeam sa facem un club privat dar ne-am oprit la timp…ne loveam de Ghiță si co.

 12. Aveti cunostinta de vreun club de volei feminin din Romania care are fond salarial 5.7 miliarde de lei vechi lunar, toti banii fiind de la autoritati?

 13. Iar cand scrii despre asta, ca si jurnalist, uite ce reactie vine… Cititi va rog ce scrie mai sus, pe pagina volei Targoviste.

 14. Mă bucur că ne “descărcăm” ofurile,dar schimbarea trebuie să vină de sus, cu un plan managerial bine pus la punct, cu oameni care doresc să se implice (necondiționat),cu un sistem de lucru piramidal la nivel național ,cu copii pe care îi motivezi din ce în ce mai greu. ….cu multe și adevărate probleme pe care le avem. Personal, sunt o naivă. Îmi place să cred că putem și avem antrenori capabili …… Hai să nu ne pierdem optimismul! !!

 15. Asta s-ar putea face intr-un viitor ipotetic, daca ar disparea implicarea politicului si mafiei in sport …dar pana atunci…tot partidele isi pun slugile sefi la ministere si COSR ..sa mulga vacile de muls, sa ia comisioanele..sa impinga banii la partide …..etc..etc fara sa le pese de sport, sportivi sau ce-or mai fi pe langa…. Sistemul politic si coruptia generata de politicieni e buba… Apropo fratilor stiti oare , ghita bombita de cine e sustinut, de nu se sesizeaza nici DNA, nici curte de conturi, nici MTS ,……si nici nu poate fi urnit din fruntea frv..cu toate ca e penal pana in maduva oaselor !!

Comentezi?