# **STANCII** LUCREAZĂ ÎMPOTRIVA VOLEIULUI ROMÂNESC? * TE BUCURI, GĂLĂȚEANULE? Din lipsă de timp…

aqualine.ro/

# **STANCII** LUCREAZĂ ÎMPOTRIVA VOLEIULUI ROMÂNESC? * TE BUCURI, GĂLĂȚEANULE?

Din lipsă de timp ne ocupăm mai puțin de voleiul masculin în acest blog. Însă în seara asta am observat ceva foarte urît. În primul set al meciului Arcada – SCMU Craiova, extrema **Bala**, singurul român din formula de start, a făcut 2 pct și o eficiență de 67%. Dar marele antrenor **Sergiu Stancu**, care cîștigă campionate doar dacă i se oferă pe tavă o echipă puternică, s-o fi gîndit: „Ia uite ce bine joacă un jucător din naționala României. Ia să-l schimb eu cu un străin!“ Și l-a băgat pe **Kollo**, ca să facă eficiență mai slabă, recepție mai slabă și să aducă 6 pct, dar să piardă 2.
Păi cum să nu-l antrenăm pe estonian pe banii românilor? De ce să-l antrenăm pe român? Și a jucat antrenorul ***român ***exclusiv cu ***străini***, pînă spre finalul setului 3, cînd a mai intrat centralul **Cuciureanu **(la un scor care nu mai conta).

Ăștia de la Arcada sînt mai înrăiți împotriva voleiului românesc decît ăia de la Blaj. Măcar ăia de la Blaj au și un antrenor mercenar, dar la Galați chiar românul lucrează contra voleiului românesc.

Dar ce ne miră? Nu s-a dus tac-so, **Petrica**, alături de **Ghiulică**, groparul voleiului românesc, ca să voteze în **Consiliul Slujitor **că 23=24?

creditfix.ro

E uimitor cum pot să vină gălățenii la meci și să strige pentru echipa lor: *HAI STRĂINII! JOS ROMÂNII! *Cum să te bucuri de meci, mă gălățeanule, cînd vezi că românul tău e umilit în țara lui?

ottobroker.ro

Meciul în sine a fost un dezastru pentru SCMU Craiova și pentru copilul de suflet al **Ghiulangiului**, **LeLică**, care a făcut ca opus o uriașă grămadă de 6 pct tot meciul! Și eficiență… 35%. A făcut 6 pct și a pierdut 9!

**Arcada – SCMU Craiova 3 – 0 (25-19, 25-14, 25-14)**

47 pct, **Universitare Dănuțe**?

1 thought on “# **STANCII** LUCREAZĂ ÎMPOTRIVA VOLEIULUI ROMÂNESC? * TE BUCURI, GĂLĂȚEANULE? Din lipsă de timp…

Comentezi?