ȘTIRI / VIDEO | Franța (M) a început prost competiția olimpică * China (F) a început-o și mai prost * România (F) continuă să joace catastrofal * Cojocarule, cursuri ceva?

ȘTIRI / VIDEO | Franța (M) a început prost competiția olimpică * China (F) a început-o și mai prost * România (F) continuă să joace catastrofal * Cojocarule, cursuri ceva?

 

În competiția olimpică masculină, era de așteptat ca FRA (M) să-și arate toată forța și tot talentul, pe care se presupunea că le-a adunat în ultima olimpiadă („olimpiadă” înseamnă, de fapt, intervalul de timp dintre 2 ediții ale jocurilor olimpice). Nu a fost așa, iar evoluția slăbuță de la Liga Națiunilor cam prevestea că ceva nu funcționează. O înfrângere dezonorantă:

(M) SUA – Franța 3 – 0 (25-18, 25-18, 25-22)


Și mai prost a început competiția selecționata olimpică a CHN, campioana olimpică! A mâncat o bătaie extraordinară de la TUR în primul meci, ceea ce o pune pe ultimul loc după prima zi!

(F) China – Turcia 0 – 3 (21-25, 14-25, 14-25)

Marea Zhu Ting a marcat 6p în tot meciul.

Iar asta mai înseamnă că TUR lui Guidetti a început excelent.

Vedeți selecțiunile până nu dispar de pe YouTube:


Dacă marile echipe se pot împiedica așa de rău, ce să mai zicem de naționala RO, care, cu cât se antrenează mai tare, cu atât joacă mai prost. Încă 2 meciuri cu selecționata POL ne arată că lucrurile merg foarte prost, toate jucătoarele având momente de cădere incredibilă. Sigur, POL nu e SPA, dar orișicât… Chiar așa bătăi?

(test2) Polonia – România 5 – 0 (25-16, 25-18, 25-20, 25-21, 15-6)

(test3) Polonia – România 5 – 0 (25-19, 25-17, 25-13, 25-15, 15-11)

Pentru opusa Căruțașu, se vede treaba că tricoul naționalei e prea greu când joacă contra echipelor mai tari, nu în Cupa Confruntării, contra Blajului lui Limbosu
Și cealaltă mare speranță, Alupei, pe unde umblă?

Centrala Onyejekwe nu a fost la meciurile din POL fiind accidentată. Sau… „accidentată”? Sobo, știi ceva? 😉


Și tu bre dom preș de la federație, Spirulină, nu mai faci cursuri pentru antrenori pe Zoom vara asta? Le-ai făcut anul trecut ca să te aleagă prostimea? Anul ăsta gata? i-ai învățat tot ce știi? 😂 Și noi care așteptam încordați lecția cu serviciul plutitor, unde mingea ocolește aerul în toate direcțiile! 😂

Comentezi?