SUPERCUPA RO 2021 (F) | CSMT mai slabă decât ne așteptam * Unde fu Limbosu? * Premiere cu fundul la public, ca la proștii proștilor, bă Spirulină * Imnul batjocorit

 

CSM Târgoviște – Blabla Blaj 1 – 3 (15-25, 25-22, 15-25, 16-25)
Spectatori: 150. Cam pe acolo, bă Păușescule. Ai învățat să-i numeri.

Ne-am minunat de cât de slab s-a înfățișat azi CSMT. Sigur că au scăzut fondurile, că valoarea medie a jucătoarelor e mai mică, dar credeam că va opune o rezistență mai mare adversarelor complet străine. Nu știm cum a putut câștiga CSMT un set, când celelalte 3 au fost așa de jalnice. În ansamblu, CSMT a făcut multe greșeli neforțate (25-15) și a avut o groaznică recepție a serviciului. Scorul așilor: 12-2! Iar cei mai mulți ași i-au încasat chiar cei 2 liberi, Pamfil și Božicević. Dar chiar cu un joc rezonabil al liberilor, CSMT are o foarte slabă coordonatoare.

Cea mai bună jucătoare: Jovana Kocić (#12 centrală Blabla), 9p, eficiența atacului 42%(real)
Cea mai bună de la CSMT: Maria Iordanova (#5 extremă CSMT), 11p, 20%(real)
Cea mai bună marcatoare și cele mai multe blocaje încasate: Ghergana Dimitrova (#1 extremă Blabla), 22p, 28%(real), 5 blocaje
Cel mai eficient atac: Nadja Ninković (#3 centrală Blabla), 10p, 41%(real)
Cea mai bună recepție: Milica Ivković (#2 libero Blabla)
Cea mai slabă jucătoare: Mirela Șahpazova (#19 coordonatoare CSMT)

Blabla Blaj câștigă Supercupa RO 2021 (F).

Evenimentul a fost din nou făcut praf de proștii din fruntea federației, fiind prezente acolo cele 3 caricaturi: Spirulină, Funebra Duță și Oana Revoluțioana (aceasta din urmă sub formă de fantomă nevăzută, desigur).

La începutul meciului: „Doamnelor și domnilor, vă rugăm să vă ridicați pentru imnul României!” Și apoi: ba mai bine vă așezați la loc, pentru că am uitat să aducem echipele pe teren! 😊 Atâta-s de proști!

Apoi, drept una din „surprize”, a fost intonat batjocorit imnul național de o pupăză de la școala populară de artă, care l-a schelălăit și chinuit în fel și chip și cu ceva nuanțe țigănești. Dar noi știm din anii 1980: când auzi de școala populară de artă, poți fi sigur că se apropie un dezastru. Am mai văzut așa o pupăză acu niște ani și la un eveniment similar „organizat” de sinistrul Ouatu la Piatra Neamț.

Proștii proștilor au făcut iar premierea cu fundul la public. Sala din Brașov are 2 laturi pentru public, dar una e micuță, grosul publicului e în tribuna „mare”. Exact înspre acolo tâmpiții de organizatori l-au pus pe arbitrul principal cu fundul la public și tot într-acolo și-au îndreptat fundurile mercenarelor lui Limbosu la premiere. Ca un lucru uluitor, Limbosu nu s-a mai ițit ca păduchele în frunte ca să mai fie medaliat o dată. Măcar aici i-a pus căpăstru Spirulina. Nici nu știm dacă Limbosu a fost prezent la meci, având în vedere plictiseala care l-a cuprins în legătură cu voleiul. Nici n-am prea auzit să urle galeria din Blaj: Lolo Lololooo! Nu mai ai bani de autobuze, Limbosule?

Oare de ce se numește Supercupa României când româncele au fost pe ici pe colea, vreo două, iar la finalul setului 1, nu mai era nicio româncă pe teren. Măcar Limbosu știe una și bună: afară cu româncele! Înăuntru cu sârboaicele, mmm, ce dulce e bănetul aspirat!
(Regula cu 2 români în teren nu se aplică la Supercupa Ro și nici la Cupa RO. Așa au ieșit regulamentele făcute de tolomacii din federație.)


Colțul lui îNȘelaru

Perle:

– Echipa brașoveană nu are echipe în div A.

– … jucătoare [Sub-18] care se află acum la CM din Mexic. [Ele deja era pe drum spre casă.]

Comentezi?