1 an de când voleiul a scăpat de Ghiulangiu. Aceeași mizerie.

aqualine.ro/

 

Data de 30 sep 2020 a intrat în istorie ca ziua în care s-a sfârșit Dictatura Ghiulului. Ghiulangiul Vișan a fost aruncat de la conducerea FRV direct la lada de gunoi a istoriei și deja puțini își mai amintesc de el. Epoca Neagră a Ghiulului s-a terminat cu răscoala din 30 sep 2020, dar mizeria a continuat. Degeaba scheuna la microfonul Adunării Generale Ghiță Bombiță Ghiulangiul că ce rău ar fi ca voleiul românesc să se ia după „Sorin Roman”. În realitate, haita care a preluat ciolanul doar a profitat de campania lui „Sorin Roman” și ăștia „noi” nu sunt decât foștii ciraci ai Ghiulangiului. Nimic din reformele sugerate de acel „Sorin Roman” nu s-a aplicat vreodată, dar prostia a rămas cocoțată la cel mai înalt nivel. Cu puține excepții, gașca Ghiulangiului a rămas la butoane, inclusiv cei care i-au ținut țucalul 16 ani de zile, Adin-Dva-Tri Cojocaru și Oana Revoluțioana. Plus noul strateg matrapazlâcar de cămine pentru bătrâni, Funebra Duță.

Rezultatul? Un dezastru. Dacă vremurile de restriște cereau imperativ o conducere inteligentă și reformatoare, au ajuns la conducere niște proști făcuți grămadă. Universitalul Spirulină promitea că primul lucru pe care-l va face, va fi modificarea Statutului. După 365 zile nu a modificat nicio virgulă și nici măcar nu s-a sinchisit să organizeze o nouă Adunare Generală ordinară sau extraordinară.

Consiliul director a fost contestat în justiție de slugile rămase credincioase Bulibașei, dar Spirulina n-a știut cum să contracareze.

ottobroker.ro

Limbosu de la Blaj a atacat prostește regula celor 2 jucători români, dar Spirulina n-a știut să contracareze. Omul e total rătăcit într-o funcție mult prea mare pentru ligheanul din capul lui, iar voleiul românesc suferă în continuare.

vivacredit.ro

Ehehei! Cât de multe chestii s-ar fi corectat și reparat în voleiul românesc, dacă s-ar fi luat gloata după „Sorin Roman”! Dar prostia îndărătnică a rămas în federație încărcată la presiune maximă. Atâta sunt de proști încât nu știu să scrie numele corect pe tricourile jucătorilor de națională. Singura soluție: înc-o revoluție!

În FOTO, cele 3 caricaturi care conduc voleiul românesc: Universitalu Spirulina, Oana Revoluțioana și Funebra Duță.
Cum?? N-o vedeți pe Oana Revoluțioana? Fiți siguri că e în FOTO, dar e invizibilă, ca orice fantomă, cum a fost 16 ani vicepreședintă a Ghiulangiului, fără să știe nimeni cum a ajuns să fie parașutată acolo la vârf!

Comentezi?