[TEHNIC FACEBOOK] Evenimente neafișate * Reclame nedorite Mulți nu simțiți asta, dar sistemul FB…

aqualine.ro/

[TEHNIC FACEBOOK] Evenimente neafișate * Reclame nedorite

Mulți nu simțiți asta, dar sistemul FB e ca o oală care fierbe tot timpul și multe chestii se schimbă lent de la o săptămînă la alta. Sistemul a devenit atît de complex încît e foarte greu de controlat și de reparat cînd apar belele.

ottobroker.ro

Una dintre problemele tehnice care afectează grupurile de FB e că unele evenimente nu apar la rubrica respectivă a grupului (Events), deși au fost create corect. O parte dintre datele meciurilor din cupele europene, pe care le-am publicat de ceva vreme, au dispărut și fără nicio logică tehnică. De aceea, în loc să mă întrebați în privat despre aceste meciuri, ar fi mai bine să reacționați imediat cînd le fac publice. Dacă marcați „Interested” la evenimentul publicat, el va rămâne măcar în lista voastră personală și veți primi o notificare automată în ziua meciului. Tot la acel eveniment sînt informații despre unde poate fi urmărit: TV sau adresă de Internet.

O belea inventată chiar săptămîna asta sînt reclamele care să apară în conținutul grupurilor. În curînd veți vedea reclame FB intercalate printre postări, reclame care sînt cu totul în afara controlului administratorului grupului. Nu pot fi blocate, nu pot fi ascunse, nu pot fi selectate.

creditfix.ro

Mai mult: aceste reclame nu sînt aceleași pentru toți membrii grupului, ci ele sînt personalizate în funcție de ce știe FB despre fiecare. Dacă vă apare o reclamă deocheată sau să votați pentru vreun partid, cauza este propria voastră activitate anterioară pe FB. Alți membri vor vedea alte reclame.

Comentezi?