TOP 7 EVENIMENTE ALE ANULUI 2016 ÎN VOLEIUL ROMÂNESC. Locul 1: Dan Gîrleanu și…

TOP 7 EVENIMENTE ALE ANULUI 2016 ÎN VOLEIUL ROMÂNESC. Locul 1: Dan Gîrleanu și…

TOP 7 EVENIMENTE ALE ANULUI 2016 ÎN VOLEIUL ROMÂNESC. Locul 1: Dan Gîrleanu și Costinel Stan îi cer demisia lui Ghiță Bombiță! (Partea 2)

(partea 1 aici: https://www.facebook.com/groups/volei.romania/permalink/939089502895310/)

Ca urmare a emisiunilor contestatare ale Lavinei Pavel, Ghiță Bombiță și-a încordat mușchii musteței și a reușit, pe fondul slugărniciei Digi Sport, să o scoată pe fată cu totul din grilă și din canalul sportiv pe motiv că emisiunea ei nu făcea audiență! Dacă vă interesează, îl găsiți pe Facebook pe redactorul-șef, George Dobre, și îl puteți întreba dacă are ceva demintate în scăfîrlia lui. Și cine i-a ordonat să stopeze acțiunile anti-Ghiță.

În contextul însuflețit al acelor episoade, doi oameni de volei, Dan Gîrleanu și Costinel Stan, au cerut în mod categoric și explicit demisia lui Vișan. Consider acest fapt foarte important, pentru că este pentru prima dată în timpul lungii domnii dictatoriale ale lui Vișan cînd nume importante din voleiul românesc iau atitudine, înțelegînd de unde vine boala. Și este un fapt important pe fondul slugărniciei, fricii și indolenței acestui mediu sportiv, care stă de ani de zile ca o mămăligă la viol.

Oameni din poza aia cu medaliile olimpice de bronz au fost rugați să ia atitudine, dar au refuzat. Iar dacă vajnicii bărbați de volei s-au purtat ca niște turte indiferente, ce să mai cerem de la femeile cu nume, cele care au menținut pe vremuri voleiul românesc sus?

Mămăligi sînt și mulți dintre jucătorii actuali (M+F). Majoritatea sînt doar niște roboți de făcut bani, care merg la serviciu ca să ponteze fișa de salariat, fără să arate niciun fel de pasiune pentru mediul în care activează și nicio îngrijorare. Dacă aveau ceva conștiință, o simplă „grevă” generală rezolva situația lui Ghiță în cîteva zile. Dar pe uniii îi apucă gripa prin cupele europene, pe alții îi năpădesc accidentările în aprilie-mai tocmai cînd trebuie să lupte pentru națională… Așa caractere… Și din cauza lor voleiul a ajuns aproape de locul 20 în România ca număr de practicanți ai unui sport.

Apariția unei atitudini de contestare pe față (și nu în postări anonime și agramate pe voleiromania.ro) într-un mediu atît de inert a fost o uriașă surpriză. Din păcate, ecoul acțiunii celor doi se stinge încet-încet în lipsa reacției din cadrul mediului voleibalistic, care va fi condus bezmetic în continuare de Ghiță Bombiță sprijinit de slugile din anturajul său.

De aceea și acest grup de Facebook își va încetini motoarele, că poate popa mai are și alte treburi de făcut decît să tot repete unei babe surde.

5 thoughts on “TOP 7 EVENIMENTE ALE ANULUI 2016 ÎN VOLEIUL ROMÂNESC. Locul 1: Dan Gîrleanu și…

  1. Oricum…………….felicitari pentru Stan Costinel si Dan Girleanu………oameni de sport adevarati care au adus in timp atata bucurie in sufletul iubitorilor de volei………………pentru Lavinia…………….poti sa dai in judecata si un post privat……………ai probe video care pot demonstra de ce a fost inchisa emisiunea………….un abuz de putere si trafic de influenta din partea unei entitati statale (FRV).

Comentezi?