TOP 7 EVENIMENTE ALE ANULUI 2016 ÎN VOLEIUL ROMÂNESC. Locul 6: Steaua sus răsare…

TOP 7 EVENIMENTE ALE ANULUI 2016 ÎN VOLEIUL ROMÂNESC. Locul 6: Steaua sus răsare

Finalul turului primei faze a Diviziei A1M a găsit-o pe Steaua pe primul loc, după ce abia a promovat! Evident că o echipă de Divizia A2, care promovează, nu face față Diviziei A1, chiar în acest campionat slab al nostru, și are nevoie să fie reconstruită. Așa au făcut și administratorii Stelei. Doar vreo 3 jucători au mai rămas din lotul care a promovat, restul sînt achiziții din țară sau din import.

În ce măsură acest succes (temporar?) se datorează administrării inteligente sau sacilor de bani investiți sau priceperii jucătorilor și a antrenorilor rămîne să analizeze cei care se pricep mai bine la voleiul masculin românesc (care pentru mine e o ceață densă). Este totuși foarte spectaculos acest salt de la virtual locul 12 la primul loc și, la modul general, spectaculoasă lupta în care s-a angrenat pentru cîștigarea titlului.

Egalitatea de puncte cu echipa din Zalău nu este onorantă, după ce ispravă jenantă au făcut zălăuanii în Bosnia Herțegovina, trîntind meciul retur din Cupa Confruntării (dec 2016). 😉

1 thought on “TOP 7 EVENIMENTE ALE ANULUI 2016 ÎN VOLEIUL ROMÂNESC. Locul 6: Steaua sus răsare…

Comentezi?