# **TRANSFERURI 2019 |** DEZROBIREA LUI **ARITON *** MAZILIREA INVESTIȚIEI * LINIȘTE SUSPECTĂ De…

# **TRANSFERURI 2019 |** DEZROBIREA LUI **ARITON *** MAZILIREA INVESTIȚIEI * LINIȘTE SUSPECTĂ

De vreo doi ani, talentata centrală Diana Ariton (1m89, 21a) a fost ținută în planul 2 de sinistrul **Ștefan cel Mic din Ștefan cel Mare**. Și mai pierdea fata un an, dacă nu venea CS Medgidia ca să-i spargă acordul înrobitor încheiat cu Dinamo. Cu facultatea terminată, deci cu mai mult timp de alocat pregătirii sportive, și ajunsă la club cu mintea deschisă și care îi va da ocazia să se afirme, deja o vedem pe **Diana** în lotul național, care va lupta la iarnă pentru calificările olimpice. Este unul dintre transferurile frumoase din această vară.

Dacă vorbim de Dinamo, se pare că **Ștefan cel Mic din Ștefan cel Mare** vrea să-i dea o lovitură lui **Ghiță Ghiulangiul** renunțînd la marea jucătoare **Pîrv-2**, nepoata ambasadoresei. Ia să te vedem acum, **Ghiulică**, unde-ți mai plasezi investiția făcută pe banii ferevișului! Trimite-o la Galați, la **Prințul Paul cel Fudul și Suspendat**! Așa vei putea să-i mai faci și cîte o vizită amicală, cînd ai să te duci la *dublă hopservare* iar 😀
Iar dacă n-o vrea **Prințul**, mai arde-i o suspendare pe 8 luni, iar pe ea hai c-o luăm noi la Penicilina! 😀

Deși am trecut deja în august, la nu mai puțin 4 cluburi de divizia A (F) este o liniște foarte suspectă: CSM București, CSM Lugoj, CSM Tîrgu Mș și Rapid…. E drept și că fiecare dintre ele are cîte un personaj care le poartă ghinion. 😉 Care dintre aceste cluburi va claca?

Așteptăm noua tragere la sorți, cea de toamnă 😉

2 thoughts on “# **TRANSFERURI 2019 |** DEZROBIREA LUI **ARITON *** MAZILIREA INVESTIȚIEI * LINIȘTE SUSPECTĂ De…

  1. Asta știe Ștefan cel Mic. S-o fi săturat să-i facă pe plac Ghiulangiului, s-or fi certat… Cert e că Dinamo renunță la românce și acumulează străine. A cedat 5 (6) românce și a adus 4 străine, deocamdată.

Comentezi?