# **GHIȚĂ GHIULANGIUL** PREGĂTIT SĂ MĂTURE IAR PODELELE CU **ADUNĂTURA GENERALĂ** * SCUTUL LUI…

# **GHIȚĂ GHIULANGIUL** PREGĂTIT SĂ MĂTURE IAR PODELELE CU **ADUNĂTURA GENERALĂ** * SCUTUL LUI…
aqualine.ro/

# **GHIȚĂ GHIULANGIUL** PREGĂTIT SĂ MĂTURE IAR PODELELE CU **ADUNĂTURA GENERALĂ** * SCUTUL LUI **GHIULICĂ** * **DUȚĂ** PREȘEDINTE?? * N-ARE CINE!

Vreo 5 săptămâni mai sunt până la **Adunătura Generală de Realegeri** (26 mar), care are loc o dată la 4 ani. Știți că **Ghiulangiul** a modificat statutul în favoarea lui, adică nu are voie să candideze nimeni din cei care l-au criticat. Bun, formularea a fost sucită de avocatul lui, **Dîrlan**, cică eventualul candidat să nu fi fost implicat în acțiuni care să fi adus atingere imaginii federației. Dar e clar că federația egal **Ghiță Bombiță**, care nu s-a pripit să bage în statut condiții de bază pentru o candidatură din secolul 21, cum ar fi cunoașterea limbii române, cunoașterea limbii engleze, competențe informatice sau, cel mai important, **LIMITAREA NUMĂRULUI DE MANDATE DE PREȘEDINTE LA DOUĂ**!

Dacă data trecută (2016), la vremea asta, deja depuseseră dosarele 4 (contra)candidați, acum abia răzbat niște zvonuri că doar **Mihai Duță** de la Rapid ar candida în afară de **Ghiulică**. Desigur, ăsta arată mai degrabă a iepuraș din cursele de atletism, dar chiar așa, orice deșeu de plastic ar fi mai bun ca președinte decât **Ghiulangiul**. Acest coronavirus al voleiului românesc trebuie eliminat cu orice preț, dacă mai vrea cineva ca voleiul românesc să reînvie și să progreseze. Mai mult am făcut noi pentru voleiului românesc în 5 ani de blogăreală voleibalistică decât toată gașca de puciști și de slugi a lui **Ghiulică** în 15-16 ani. Amintiți-vă doar cum fugeau până acum 2 ani jucătorii/jucătoarele de echipa națională! Și antrenorii. Atât de jos ne-a tras haita lui **Ghiulică**! De când cu propaganda noastră și cu criticile noastre, mulți jucători tineri (și jucătoare) au acum o poftă renăscută și firească de a ajunge în echipele naționale și muncesc din greu pentru asta.

Din păcate (din nenorocire), mediul voleibalistic românesc a arătat în AG-urile anterioare că este extraordinar de moleșit, de indolent și nu are aproape deloc **PASIUNE **pentru profesie. Dacă ar fi existat destui oameni **pasionați** de volei, nu stătea bulibașa cel răzbunător pe tron 16 ani și nu ajungea voleiul românesc în așa stare de sărăcie și cu 100 de spectatori la meciurile echipei naționale. De aceea, prezicem că iar va mătura **Ghiulangiul** podelele cu delegații la **Adunătura Generală** și va fi reales cu 90% din voturi. Iar **Consiliul Slujitor **va fi umplut iar de oamenii lui, de la **Adin-Dva-Tri** la **Sergiulache(u)**. De asemeni, alde **Peicea** propagandistul ghiulangesc și-a câștigat un loc, ca și **Parâia** de la Cluj Napoca, eliminatorul din viața voleibalistică. Și să nu uităm că **Ghiulangiul** are drag de oamenii bănoși, de aceea un loc va fi rezervat pentru Arcada Galați.

filbo.ro
biciclop.eu

Se zvonește că **Ghiulangiul **ar fi grav bolnav (de aceea avocatul **Dîrlan** caută să grăbească procesele **Ghiulangiului**, ca nu cumva să rămână neplătit! 😀 ). Astfel, **Ghiulică **ar dori să predea ștafeta tovarășului de puci din 2004, **Profesorul Universital Adin-Dva-Tri**, cel care crede în scris că *mingea ocolește aerul în toate direcțiile*! Nu putem pune mare bază pe așa zvonuri, pentru că **Ghiulangiul** a arătat că-l are pe Benga în el, iar Benga îi dă rezistență și tărie și scut. Să vă mai așteptați la încă 4 mandate ghiulangești!

Și vor umple sala arbitrii lui **Ghiulică**care vor vota iar pe baza împuternicirilor (delegațiilor) în alb trimise de puhoiul de CSȘ-uri. Nu va exista nici cea mai mică dezbatere despre groapa în care a ajuns voleiul românesc, despre strategii de revigorare, despre scoaterea voleiul românesc din **feudalismul de șatră **și aducerea lui în **modernitatea secolului 21**. Că mare vorbă a zis **Florin Grapă**: **„N-are cine!“**

Repetăm că, în contextul actual, nu există altă cale de a scăpa voleiul românesc de **cancerul Ghiulică** decât **ÎNFIINȚAREA UNEI FEDERAȚII DE VOLEI PARALELE**. Dar **n-are cine**!

2 thoughts on “# **GHIȚĂ GHIULANGIUL** PREGĂTIT SĂ MĂTURE IAR PODELELE CU **ADUNĂTURA GENERALĂ** * SCUTUL LUI…

  1. Stimati voleibalisti fosti arbitrii si colegi de buna credinta….ce rost mai are sa ne chinuim pe aici sau prin alte parti sa ne luptam cu acest neica nimeni?! Ar trebui sa organizam minicampionate de volei de ștrand de plaje de cartier etc…..sau cupa Primavrii, cupa Sarbatorilor de iarnă sau a Sarbatorilor Pascale….cupe de vacanta …si in final un TURNEU AL CAMPIONILOR. De aici va iesi Campioana nationala!!! Oricum aceste competitii de asa zis “maidan” vor aduna mai multi spectatori decat “liga lui pește prăjit a lui Vișan”! Spun asta si eu nu mi bat joc de nimeni ca oricum la nivel EUROPEAN si MONDIAL suntem un mare “0” barat! Asa ca ce rost are sa avem o LIGĂ NATIONALĂ? Pentru ce Ministerul sa aloce bani acestei federatii falimentare? Sa se îmbogateasca presedintele si lingaii???!!! Mai bine jucam de placere pe la ștranduri unele săli si alte locatii de placere….PLEZIRISM! Ne luam noi încaltari, tricouri, sorturi si mingi…..va fi totul ok. Nu vreau sa continui pentru ca am foarte multe de spus si n as vrea sa creada cineva ca am vreun interes! Ma doare sufletul doar cand vad unde a ajuns sportul pe care l am practicat 25 de ani cu drag,ambitie si sacrificii……Va doresc tuturor multa sanatate. Cu stima acelasi Arila

Comentezi?