Trei mari nume revin în volei: Lang Ping și alții Spre deosebire de FRViș,…

aqualine.ro/

Trei mari nume revin în volei: Lang Ping și alții

gave.ro
GAVE.RO Camere de supraveghere

Spre deosebire de FRViș, care nu are nici urmă de obiectiv (de viziune, de strategie, cuvinte mult prea complicate pentru tărtăcuțele slugilor din Consiliul Slujitor), federația chineză nu are alt obiectiv mai important decît medaliile olimpice de aur. În acest prim an al ciclului olimpic (de fapt, acesta este adevăratul înțeles al cuvîntului „olimpiadă“!), echipa Chinei se reînnoiește. Copilele de acum vor fi marile vedete de peste 3 ani. Problema e că federația nu e mulțumită de rezultatele echipei: locul 4 în Campionatul Asiatic și tot așa în Marele Premiu. De aceea, au rechemat-o la conducerea echipei pe Lang Ping (56 ani), marea jucătoare și marea antrenoare, pentru ultima campanie a naționalei, care va fi Cupa Marilor Campioane din septembrie.
—–

Și Earvin Ngapeth ne anunță că revine în echipa Franței, care va participa la runda finală a Campionatului European, care va începe joi.
—–

Cel mai important nume dintre cele 3 este totuși Diana Calotă (31 ani), care a confirmat că va mai juca încă un an la CSM Tîrgoviște, deși nu va mai fi căpitan.

klap.ro

Comentezi?