Turneul de promovare în DIVA (F) 2022, ziua 2 | FC Argeș a avansat în DIVA * Organizatorii la fel de proști * Campu’ lu’ Dârnescu a dat chix

 

CSU Hygienium Galați – CSU Oradea 2 – 3 (22-25, 25-17, 25-23, 22-25, 11-15)

Politehnica Timișoara – FC Argeș Pitești 0 – 3 (19-25, 12-25, 13-25)

După 2 zile din cele 3, se cunoaște deja o calificată în DIVA, anume FC Argeș. A 2a calificată depinde acum de cheful Guvernatorului Bogdănel cel Fudul de Agrolanda, de cine vrea să tragă după el în DIVA.

Se cunoaște și echipa care deja a ratat calificarea, anume marele „camp” al lui Dârnescu (antrenorul Politehnicii Timișoara). Ăsta cică le formează pe unele tinere jucătoare. Așa de tare le-a format încât pot pleca de la turneu doar cu un setuleț câștigat. Mare specialist și ăsta. Mergeți la „camp” (că „tabără” nu poate spune romglezul de el!) și vă învață de vă strică. Și Dârneasca ce mai face, ce mai zice? E tot cu căpuțu’? 😉

Unii nu-s tocmai proști, ci doar ignoranți. Nu știu niște chestii, dar, dacă-i înveți, se corectează. Ei, la Universitatea Pitești sunt niște proști care au repetat întocmai toate greșelile de proști de ieri. Azi a fost și soarele-n teren, nu numai lumina zilei (FOTO). Măi, Nicoleta Gonțea, ce zice CD-ul cel prost al vostru despre așa competiții solare? Aaa, dar stai! că și tu ai lăsat lumina zilei în sala de la Medgidia! 😊 Cu așa directori, unde să meargă voleiul românesc?

Și am mai auzit și o galerie de fotbal, care nu se potrivește deloc cu voleiul feminin. Se vedea/auzea că băiețașii nu prea pricepeau ce se petrecea în teren.

Comentezi?