ULUITOAREA PROSTIE! Cîrpacii lui Păhărică iar ne fac de rîs în Europa. Ep 3.…

ULUITOAREA PROSTIE! Cîrpacii lui Păhărică iar ne fac de rîs în Europa. Ep 3.…
aqualine.ro/

ULUITOAREA PROSTIE! Cîrpacii lui Păhărică iar ne fac de rîs în Europa.
Ep 3. Nu se prea vînd bilete * Sponsorul surpriză * Singurul club fără Internet

Continuăm cu listarea dudelor prostești ale cîrpacilor lui Păhărică Buzilă, primarul Blajului și jupînul adevărat al echipei Blabla Blaj:

– Pe anunțul de pe FB, proștii lui Păhărică numesc meciul pentru bronz „finala mică“! Stimați proști, v-am mai învățat de atîtea ori că nu există finală mică, nici mijlocie, nici mare, ci doar o singură finală.

– Publicitatea e atît de proastă încît în acest moment există sectoare în care nu s-a vîndut niciun bilet, iar în celelalte sectoare s-au vîndut în medie mai puțin de jumătate diin locuri! Și mai sînt 3–4 zile!

klap.ro

– Plasarea platformei arbitrului principal în configurația sălii nu este indicată pe schema sălii. Cine nu știe configurația sălii se poate pomeni că a plătit 200 pe un bilet (sau chiar 1400!) și a nimerit la fundul principalului!

– Pe bilete.ro nu există trimitere către situl improvizat al competiției.

– Observați numele tembel și criptic al sitului competiției: http://clf4bucharest.ro/. El pare a aparține… Sălii Polivalente, ale cărei date de contact sînt indicate. Nu se specifică cine a proiectat acest sit prostesc scris ghiorlănește cu litere uriașe și pe o engleză de baltă adaptată după un original românesc cîrpăcesc. Dacă vă vine să credeți, nu există o versiune românească a acestui sit! 😀

– Acest sit încropit de cîrpaci este aproape de negăsit în motoarele de căutare și la fel și paginile cu bilete.

– Pe situl dedicat nu mai este o regină, ci sînt mai multe („queens“)!

– Biletele se vînd numai prin Internet, deci nu se vor putea cumpăra de la casieriile Sălii Polivalente! Oare cîte mii de bucureșteni, poate dornici să vină la eveniment, nu știu să umble pe Internet?

– Copii sub 10 ani au acces gratuit cică (deși pe situl de bilete nu se precizează asta!), dar unde vor ședea aceștia 5 ore? În brațele părinților? Și dacă un părinte are 3 copii sub 10 ani?

Dar Blabla Blaj deține încă un record: este singurul club din TOATE cele de Liga Campionilor, care nu are sit de Internet! Acum cîteva săptămîni încă ne anunțau pe pagina de Internet a clubului că situl este în lucru și că vor reveni. Dar acela era un anunț care zăcea acolo de vreo 3 ani! Acum nici nu mai există situl!

Perlă a scriitorilor blăjeni: „În următoarele zile se vor pune în vînzare și biletele […], prețurile tichetelor […] urmînd a fi anunțate într-un comunicat viitor“ 🙂

Toate tîmpeniile astea, pentru care Blabla Blaj a cheltuit 150.000 de euro (licitația finalei) plus un alt sac de bani pentru „organizare“, or fi apărut pentru că dezorganizatorii or fi fost iar beți.
Ei bine, aflați că au găsit și un SPONSOR pentru finală! Ia ghiciți care:

a. Bosch (firmă care a ridicat o făbricuță în orășel)
b. Jidvei (producător de vinuri)

Bravo! Ați ghicit! Bețivanii merg cu Jidvei!

ottobroker.ro

Și acum să nu te tot miri că nimeni dintre proștii de jurnaliști sportivi nu a văzut și nu a semnalat toate grozăviile astea? Dar ei sînt doar niște contabili jalnici. (Ăia care nu-s pupincuriști.)

Ghiță Bombiță, bagă-te tare! Poate mai prinzi un meci de observat!
Și ai grijă ca nu cumva să hotărască cluburile să se anuleze „finala mititică“!

Dom general Bacșiș (și director), dacă ești tandru și bun, ne spui și nouă cam ce studii ai, de ai ajuns director general?

Comentezi?