Vești nu foarte bune despre meciurile naționalei feminine de volei de la Campionatul European…

aqualine.ro/

Vești nu foarte bune despre meciurile naționalei feminine de volei de la Campionatul European ce șade să purceadă (26 sep): acestea nu vor fi transmise decît pe Dolce Sport (un canal care ajunge la mai puțini români decît Digi Sport) și nu toate (fără meciul cu Serbia). Nu știm ce va face Laola1.tv. Aceștia au deja tot programul pentru Campionatul European masculin (de mai tîrziu), dar nimic despre cel feminin.

Cît despre naționala feminină, așa cum ne-a obișnuit gașca de tractoriști vișănii, nu avem nici o veste. Nici nu știm dacă fetele mai sînt în viață, presupunem că da, iar spionul nostru, Rareș, nu scoate o vorbă 🙁 Ne putem gîndi că ele se pregătesc în secret pentru a deveni agente secrete în treaba asta nașpa cu țunamiul de refugiați. Presupun că se antrenează mai mult la karate decît la volei. Aflăm noi adevărul cînd ne-om uita la meciuri!

Eu pot să vă prezic SIGUR că tractoriștii au să lea dea IAR fetelor tricouri cu numele greșit inscripționate, în bătaie de joc, fără diacriticele românești (sau nigeriene! după caz). Pe pariu?

1 thought on “Vești nu foarte bune despre meciurile naționalei feminine de volei de la Campionatul European…

Comentezi?