[VIDEO] BLAJ – PUPINCURIȘTII ÎNTRE EI * ÎNCĂ UN GĂINAȚ DE-AL OAMENILOR LUI PĂHĂRICĂ…

[VIDEO] BLAJ – PUPINCURIȘTII ÎNTRE EI * ÎNCĂ UN GĂINAȚ DE-AL OAMENILOR LUI PĂHĂRICĂ…

[VIDEO] BLAJ – PUPINCURIȘTII ÎNTRE EI * ÎNCĂ UN GĂINAȚ DE-AL OAMENILOR LUI PĂHĂRICĂ LIMBOSU

N-am fi băgat în seamă acest video, dacă răspîndirea fudulă a lui n-ar fi fost enervantă 😉

Filmulețul e făcut de un ciudat bărbat urît, cu voce și nume de femeie, cel/cea care apare chiar la început. E unul (una??) dintre pupicuriștii locali, care, din pură prostie sau pentru bani, se fac că nu observă cum batjocorește Păhărică Limbosu ideea de românism chiar într-unul din centrele românismului, Blaj.

Dar există o solidaritatea a pupincurișltilor locali. Bărbatul-femeie ia scurte interviuri cui credeți? Prima dată lui Goga, crainicul ăla cu vocea plîngăcioasă, pe care o auziți la meciurile Blajului de la Sibiu. (Că meciurile de la Blaj sînt mult prea scumpe pentru sărăntocul de primare ca să le transmită.) Are voce plîngăcioasă pentru că, știe în adîncul sufletului lui că nu face bine, dar ce mai contează, dacă e pe bani?

Al doilea mini-interviu este cu o fată din voleiul juvenil local. „Ce drăguț!“, ați zice. Numai ca fata nu e alta decît ploada lui Sergiulache(u) Ștefănescu, marele președinte al clubului local de senioare! Fata pare a fi tot aia care s-a suit pe podium acum vreo 2 ani, cînd a cîștigat Blabla Blaj Cupa RO, și a fost și ea medaliată de Ghiulică la grămadă, pentru că el cumpărase medalii cu căruța.
Ploada șefului încă nu știe că, dacă Păhărică și tacso vor continua la fel, ea va fi bună de șters terenul și peste 7 ani, că loc în echipa locală de mercenare n-are cum să prindă!

Iar bărbatul-femeie apneic, realizator al acestui rahat filmuleț, în care nu se înțelege ce zic intervievații din cauza zgomotului de fond, arată că nu are idee despre ce vrea să descrie și că are probleme cu limba română. Cică a văzut meciul cu „CSM Volei București“! 😀 Nu numai că zice, dar și scrie pe video!
Tot pe video scrie „meciul de campionat între“. Se zice, „dintre“, agramatule/agramato!

Oare de ce e blestemat voleiul românesc să roiască în jurul lui atîta amar de prostănaci inculți și agramați? Unii nici nu știu cum să calculeze „Sub-23“.

https://www.facebook.com/blajminute/videos/1555354571265365/


Comentezi?