VIDEO | Secvențe de la semifinala CSM Târgoviște – Blabla Blaj * Pandemia și galeria lui Limbosu * Protocolul sanitar încălcat

 

La această primă semifinală a Cupei României la volei feminin, pentru prima dată de la manifestarea pandemiei în România, avem bucuria de a vedea cum suporterii, galeriile au acces din nou în sălile de sport! Preșul FRV, Universitalu Cojocaru Ocolește ne-a zis că e voie cu 10 spectatori dacă sunt pe listă!

Noi habar n-aveam de așa ceva și nici n-am găsit așa o permisiune nici în Ordinul MTS nr 1219/1634/2020 din 24 sep 2020. nici în regulamentul adoptat de FRV (protocolul sanitar). În Regulamentul de participare la campionatul național al lui Ocolește se zice clar:

Meciurile se dispută fără spectatori, dar în tribună pot lua loc, purtând mască de protecție atât timp cât se află în sală:

    1. Reprezentanți ai partenerilor și ai autorităților locale ai fiecărei echipe – maximum 10 persoane;
    2. Reprezentanți ai Poliției și Jandarmeriei;
    3. Ofițeri doping;
    4. Reprezentanți ai FRV;
    5. Reprezentanți mass media – maximum 10 persoane.

După cum arătau, cei din galeria blăjeană nu păreau nici reprezentanți ai partenerilor nici ai mass-media. Dacă au fost trimiși de Limbosu sau dacă au venit cu el, nu înseamnă că-s reprezentanți ai primăriei. De aceea, cerem din nou listele cu cei care au intrat în sală și cu calitatea lor dovedită cu acte. Cojocaru să răspundă de ce la alte echipe nu e voie cu galerie și exclusiv lui Limbosu i se acordă acest privilegiu.

De asemeni, să ne spună cine erau fătucile telefonare din sală și pe cine reprezentau ele.

În rest, bucurați-vă de comentariile savante ale preșului Universital, presărate de servilul „Așa e! Așa e!” învățat de pe vremea în care era supusul Ghiulangiului.
De aia cu „adus aportul” râdeam în clasa a 5a, măi Universitale!

Vorba unui „înțelept” al voleiului: în afară de dispariția Ghiulangiului, nu s-a schimbat NIMIC în federație: este exact aceeași veche gașcă: Cojocaru, Sârb, Cotoroanță, avocatul agramat Dîrlan, Lucică Mondialu… Iar ăștia mai noi din Consiliul Director învață repede căile respectării regulilor cu mare aproximație.

Ce ziceți? Primește mâine Limbosu medalie de la Ocolește, conform tradiției? 😉

Comentezi?