# **VIȘĂNEALA LUNII |** GHIULUL BALCANIC! * MAREA CRĂCĂNEALĂ Slugile postace ale lui **Ghiță…

aqualine.ro/

# **VIȘĂNEALA LUNII |** GHIULUL BALCANIC! * MAREA CRĂCĂNEALĂ

Slugile postace ale lui **Ghiță Bombiță Ghiulangiul **(poreclit de oamenii răi „Vișan“) vor fi drastic sancționate și scoase din viața voleibalistică (ce-o fi aia?) între 8 luni și pe viață! Pentru că, nemernicii, nu au anunțat lumea că Conducătorul (Bulibașa) iubit și suprem a primit recent poziția ieoropeană de preș al Asociației Balcanice de Volei (BVA), aia care organizează competițiile balcanice. (Că e *federație*, *asociație*, *confederație*… ce mai contează?)

ottobroker.ro

Contează numai că **Ghiulangiul**, odată ajuns în frunte ca păduchele, îi va delecta pe ăia de acolo cu discursurile sale mirobolante în engleză, din care știe mai mult de 5 cuvinte, bei neculților!
Bașca mai vine el și cu un **plan de redresare** a voleiului balcanic! Așa cum a venit cu unul și pentru cel românesc. Numai că e ținut la secret.

BVA este cunoscută și prin catastrofa de sit de Internet, concepută de niște mari idioți, care este rareori actualizată și unde doar la noroc poți găsi informații despre competițiile în curs. Iar șefia lui **Ghiulică** nu se bazează pe vreun merit (haha!), ci e doar o chestie rotativă. Fiecărei țări membre îi vine rîndul din cînd în cînd.
Tot așa au ajuns acolo, la paritate, și **Bulgariu **și **Vasile Bosi**, acesta din urmă la comisia de volei pe nisip, ca un mare expert ce este în domeniu!
Oare **Ghiulangiul** primește alți saci de bani și pentru postul ăsta?

klap.ro

În semn de recunoștință pentru punerea sa pe tronul balcanic, **Ghiulică** i-a servit pe participanții la ședință cu apă și cu eugenii în cinstea nevesti-sii, **Jeni**. După aceea a dat fuga în Bazarul bosforic ca să-și mai cumpere un ghiul sărbătoresc. Acum are o dilemă: el ar vrea să poarte ambele amîndouă ghiuluri deodată, ca să vadă lumea că e dublu preș,… dar nu știe cum să și le monteze, că i se crăcănează degetele!

2 thoughts on “# **VIȘĂNEALA LUNII |** GHIULUL BALCANIC! * MAREA CRĂCĂNEALĂ Slugile postace ale lui **Ghiță…

  1. Intrebare :Mr. President, would you like to say a few words at the beginning of the meeting? Raspuns: No, thank you ! Audienta perplexa …visan era doar de momaie acolo …Cam asa a condus visan sedintele BVA in trecut …la fel va fi si acum…si nici o perdere …ca il stiu aia de cal breaz ..

Comentezi?