VIȘĂNEALA LUNII | SETOS DE SÎNGE, GHIULANGIUL ÎL ZDROBEȘTE PE COCOȘEL PÎNĂ LA ULTIMUL…

aqualine.ro/

VIȘĂNEALA LUNII | SETOS DE SÎNGE, GHIULANGIUL ÎL ZDROBEȘTE PE COCOȘEL PÎNĂ LA ULTIMUL OSCIOR! * CONSILIUL MOMÎILOR * TANTE PETRICA TACE CHITIC-A * SERGIULICĂ, BAGĂ DEFIBRILATORUL!

Se știe că nu avem niciun fel de simpatie pentru banditul Cocoșelul Horică, unul dintre cei mai nemintoși oameni de afaceri pe care i-am cunoscut, și unul care, pînă mai vara trecută, a banditit voleiul românesc cot la cot cu Ghiță Ghiulangiul și cu Păhărică Limbosu.

După ce a cîrtit împotriva Marelui Bulibașă, a luat-o-n bot (adică cioc!) prin distrugerea antrenorului său, Prințul Paul de Agrolanda cel Fudul. Dar Ghiulangiul, cu caracterul lui infect și răzbunător, nu se lasă pînă nu-l distruge și pe Cocoșel. Astfel, cu complicitatea avocatului Dîrlan, de la Comisia de Indisciplină, tocmai l-a scos pe Cocoșel din viața sportivă!

Ca să vă fie învățătură de minte: să nu vă pună sfîntul să-l contrați pe dracul Ghiulică, că vă ia… Dîrlanu!

klap.ro

Deci așa, Comisia de Indisciplină și de Distrugere, adică staborul condus de Dîrlan, tocmai a hotărît să-l scoată din viața sportivă pe Cocoșelul Horică. Dar atenție! Nu toată comisia, căci pe acolușa s-a mai rătăcit și un om mai demn, și anume arbitrul Florin Dragomir, care s-a opus sancționării. Fraier! Ia să vedeți cum îl suspendă și pe el acușica! Mai pupă el programări de la Cotoroanță?

Problema e așa: pe ce bază se face acest tip de excludere din viața sportivă, căruia i-a căzut victimă și Sandu Kapelovies?

Păi… pe baza bramburelii incredibile din statut și din regulamente.

În primul rînd, o astfel de sancțiune pentru un „oficial“ (cazul celor doi) se face, cf statutului, cu votul majorității absolute a Consiliului Momîilor Slujitoare. Ei, care sînt cele 7 momîi care au votat? Ia, arătați-vă cu nume și prenume, momîilor! Și justificați public votul vostru.

Așteptăm lista acestor momîi chiar de la Tante Petrica (Stancu), care, mai dăunăzi, dădea tare din țambal că ce fain membru nou e el și cum s-a respectat statutul la „desemnarea“ lui. Tante Petrica, mai dai din țambal sau deja ai început și mata să-i sugi ciorapii lui Ghiulică, învățînd poziția sluj de la ăia mai vechi în Consiliu?

Într-al 2lea rînd, în Regulamentul Disciplinar nu se zice NICĂIERI de excluderea din viața sportivă a oficialilor. Acest tip de excludere se aplică, cf acestui regulament, exclusiv sportivilor!

Dar nu se încurcă Dîrlanul cu regulamentele. El le învîrte și le sucește după cum îl plătește gras Ghiulică, numai să iasă cum poruncește plătitorul.

Numai că această „excludere din viața sportivă“ nu are nicio noimă. Nu înseamnă că exclusul X de către fereviș nu se poate duce să facă scrimă sau canotaj. Alea nu-s tot sporturi? Cum își permit nenorociții din fereviș să decidă viața sportivă a unui cetățean român și al UE?

roadelepamantului.ro

Stimate momîi din Consiliul Slujitor, cît timp o să mai suportați să se pîrțîie nenorocitul ăsta în nările voastre? Unii sînteți oameni bătrîni, cu părul alb, pe care viața trebuia să-i învețe pînă acum lecția dreptății și a demnității. Nu aveți deloc demnitate? Așa de tare vă domină și vă controlează Ghiulică?

Iar tu, Sergiulică Campionu, bagă padelele defibrilatorului pe tăticu tău, poate se trezește la viață. Știu că te-ai apucat să latri împotriva mea pe aici, laolată cu haita de javre, dar poate faci și tu o dată ceva folositor pentru voleiul românesc.

(Ghiulangiul mai pregătește cel puțin încă o excludere „din viața sportivă“.)

2 thoughts on “VIȘĂNEALA LUNII | SETOS DE SÎNGE, GHIULANGIUL ÎL ZDROBEȘTE PE COCOȘEL PÎNĂ LA ULTIMUL…

  1. Nimic nou sub soare ! Iar domnul Kardos a primit ce merita…Pe la inceputurile sale de cardasie cu visan terminatorul, au fost cativa oameni bine intentionati ,care au incercat sa-l previna , sa-l atentioneze sa se tina departe de ghilulangiu…ca nu e unul in istoria recenta sa fi scapat neparlit cel putin .Dar individul i-a persiflat, i-a ignorat si privit de sus , cu mare greata , pe cei cu bune intentii…Asa ca na ..acum e si el unul dintre cei ce de-a lungul istoriei au jucat in hora cu ghiulaul…au cotizat gras la “buzunarul “presului”, sperand ca asa se vor fi ajuns in fruntea si mai ales la fraiele acestui sport Si cand colo …plasa ..cum a miscat in front ..cum a inceput sa caraie impotriva presului…cum nu a mai cotizat constant si indestulator si-a luat-o !!! Pacat ca nu a ascultat cand i s-a spus ca e de ajuns , doar sa se intereseze cam pe unde sunt “ascunsi”acum fostii investitori din volei , ce la randul lor au jucat in hora cu visan..pana ce individul i-a turnat din greu la sefii lui ierarhici care-l mentin aici , in volei ca recompensa pentru serviciile aduse . Eu zic ca dumnealui a scapat ieftin, doar cu suspendarea asta din viata sportiva ..ha ha .. fata de predecesori ..sa-i amintim doar pe Mangalea, Strutinski , etc..care cam stau la umbra, de ceva vreme( unul nu a scapat in ultimii 15 – 20 de ani ..ciudat nu ?!).Mare grija pentru primarele de Blaj …ca ii vine randul ..daca e sa ne luam dupa istorie ..

  2. Poate așa o fi Cocoșelul mai stimulat să pornească dosarele penale împotriva fervișului 😉 Că se tot lăuda că face și drege, dar nu l-a crezut nimeni.

Comentezi?