VIȘĂNEALA SĂPTĂMÎNII : România iar se vișănește în jos în Europa Știu că am…

VIȘĂNEALA SĂPTĂMÎNII : România iar se vișănește în jos în Europa

Știu că am greșit încă de la titlu: e un pleonasm să zici „a se vișăni în jos”, pentru că nu poți să te vișănești în sus…

Sub ocîrmuirea haotică și incompetentă a lui Ghiță Bombiță (recte Vișan, pentru cei mai noi la citit aiurelile de la acest grup) voleiul românesc cade iar în ierarhia europeană.

CEV tocmai a publicat noua ierarhie masculină (iul 2017) așa cum s-a așezat aceasta după terminarea Ligii Mondiale 2017 și a Ligii Europene (M) 2017.

CLASAMENT MASCULIN EUROPA (iul 2017)

1. Franța –
2. Rusia ↑
3. Serbia –
4. Italia ↓
5. Polonia –

28. (27–28) ROMÂNIA ↓ –

34. (34) Moldova E –

Grafica CEV ne spune că RO staționează, dar adevărul e așa: RO era pe locurile 27–28 la egalitate cu Suedia. Acum a rămas clar (singură) pe locul 28.

Cum se explică această nouă cădere? Foarte simplu: NEPARTICIPARE! Suedia a urcat 3 locuri deoarece a participat la Liga Europeană.

Oare ce credeți că se va întîmpla cu plasarea RO (F), cînd va fi publicat clasamentul după Marele Premiu Mondial 2017 și după Liga Europeană (F) 2017?
(Element ajutător: Nici RO (F) nu a participat anul acesta în Liga Europeană 😉 )

11 thoughts on “VIȘĂNEALA SĂPTĂMÎNII : România iar se vișănește în jos în Europa Știu că am…

  1. Situația fetelor din august 2016 e locul 16 (după ce fuseserăm pe 13). Deși am mai jucat niște meciuri pentru CE 2017, se așteaptă încheierea lui pentru un nou punctaj. Dar între timp va fi un clasament după terminarea MPM, în jur de 10 aug.

  2. Căderea de 5 locuri pentru a egala Rep Moldova E se referea la masculin. La feminin distanța e foarte mare.

  3. banii care erau “prinsi” in buget pt liga europeana se duc acum la salariul presedintelui gheorghe.

  4. Pai face omul economii daca vrea sa-si asigure salariul… nu-i mai trimite pe toti sportivii la competitii …ex: lotul de juniori si cel de cadete stau pe bara …nici nu au participat anul asta la jocurile balcanice ..rusinos nu??

Comentezi?