VIȘĂNEALA SĂPTĂMÎNII. VOLEIBALIȘTII AU DE SUFERIT DACĂ JOACĂ VOLEI FĂRĂ VOIA JUPÎNULUI! Ferevișul a…

VIȘĂNEALA SĂPTĂMÎNII. VOLEIBALIȘTII AU DE SUFERIT DACĂ JOACĂ VOLEI FĂRĂ VOIA JUPÎNULUI! Ferevișul a…
aqualine.ro/

VIȘĂNEALA SĂPTĂMÎNII. VOLEIBALIȘTII AU DE SUFERIT DACĂ JOACĂ VOLEI FĂRĂ VOIA JUPÎNULUI!

Ferevișul a publicat și pe situl oficial, și pe pagina de FB un tabel cu asterisc. În acest tabel vedem că turneul de la Sibiu nu a fost avizat! De ce oare? Pentru că Ghiță le cere o taxă pe care organizatorii o consideră prea mare.

Este rezonabil ca o federație (sau o confederație multi-națională) să ceară niște taxe pentru organizarea unor competiții. Se fac chiar și licitații, vezi cazul finalei Ligii Campionilor de la București. Numai că acele taxe ori trebuie să le scoată organizatorul din buzunar (sau, în cazul Blabla Blaj, din buzunarul statului, că doar primarul Păhărică e… liberal! 😀 ), ori trebuie prevăzute a fi recuperate din bilete, de la sponsori sau chiar de la participanți. Și aici apare marea discordanță dintre cei vreo 3000 euro ceruți de Ghiță și ceea ce și-ar permite organizatorii sibieni să plătească. Sau ce taxe de participare le-ar putea ei impune jucătorilor. De aici și lipsa avizării.

Dar mai este ceva revoltător dincolo de lipsa avizului. Jucătorii legitimați (licențiați) de fereviș o încurcă rău, dacă îndrăznesc să se înscrie. Ei vor fi nici mai mult, nici mai puțin decît… SUSPENDAȚI din activitatea voleibalistică!

bijubox.ro

Această tîmpenie are consecințe negative în lanț.
Dacă sportivii de vîrf nu sînt lăsați să participe, turneul va fi unul slab (doar cu amatori). Dacă e turneul slab, nu se face o propagandă bună voleiului pe nisip.
Dacă nu se face propagandă, vor fi și mai puțini oameni interesați de voleiul de plajă.

E bine așa, stimate slugi din Consiliul Slujitor? Cum a votat fiecare din voi această dudă? Dom Profesor, domnia dumneavoastră ce părere aveți?

Este o prostie să nu le permiți voleibaliștilor să participe la alte sporturi: schi, badminton, judo, maraton… dacă ei își doresc asta și dacă nu e afectată desfășurarea competițiilor de volei. Dar să le interzici să practice chiar sportul lor, este revoltător!

ottobroker.ro

Dar dacă și voleiul de sală e terfelit și batjocorit de 14 ani (Epoca Ghiulului), ce să mai zicem de cel de pe nisip? Vișăneii nici măcar n-au reușit să înscrie jucători la diversele campionatele balcanice care au loc vara asta în Turcia, Serbia și Macedonia N. Că doar taxele mari cerute pentru turnee, unde ar trebui să se ducă? În finanțarea participării la competițiile internaționale.

Unde mai punem că duoul de vîrful al voleiului de plajă românesc (F), Vaida/Matei s-a destrămat, Matei accidentîndu-se și fiind înlocuită de Ariana Pîrv…

Pînă la urmă, poza aia arată sau nu „calendarul oficial” al fervișului? Este oficial, dar neavizat? 😀4 thoughts on “VIȘĂNEALA SĂPTĂMÎNII. VOLEIBALIȘTII AU DE SUFERIT DACĂ JOACĂ VOLEI FĂRĂ VOIA JUPÎNULUI! Ferevișul a…

  1. Și ca să fie meniul complet… aparent nici acei amatori care nu vor decât sa își aducă aminte de vremurile când făceau performanta sau tinerii care nu își doresc decât sa se joace de o parte și de alta a fileului într-un cadru minim organizat, dacă sunt cumva legitimati într-o liga voleibalistica asociata unei asociații municipale.. Județene…etc, de volei(adică onoare)… se pare sa exista posibilitatea ca și aceștia sa fie suspendați. Adică eu… Om de rand care vin o data pe săptămână să mă joc la o sala de sport…. Nici măcar asta nu o sa mai am voie. Dacă asa vor sta lucrurile.. Ii invit pe cei din FRV sa îmi ia locul sa îmi planifice zilele de concediu… Sa îmi achite cazarea și sa îmi spună unde și când am voie sa bat mingea! Eu sunt un amator 100% nivelul de performanta atins de mine pe plan voleibalisti fiind 0,0001%.. și ar trebui sa accept ca cineva cu care nu am nimic de împărțit sa îmi dicteze cum sa îmi petrec timpul liber? Aberație!!! – vom vedea ce va decide forul suprem… 😏

  2. Care for suprem? MTS? Păi nu e Jianu cu coada încîrligată cu a lui Ghiță? Nu MTS a zis că la fereviș nu e NICIO neregulă? 🙂

  3. Nimic ! Asta o sa faca forul suprem ! In rest taxe , taxe ..Asta stie frvisan…organizare amatorista…performanta ioc ..bataie de joc..A se vedea taxele percepute la CN Sperante..cum i-au jecmanit pe bietii copii sau amaratele de cluburi scolare 50Ron /copil inscris la competitia de Sperante , 30 Ron /copil inscris la categoria Baby volei…Nesimtire crasa sa iei bani la categoriile astea , cu arbitraj in bataie de joc , cu manareli si aranjamente de toata jena !Incredibila decadere si labilitate morala. .Rusine frvisan !

  4. Ce pretentii aveti de la Visan cu manareli si aranjamente se ocupa de vreo 30si ceva de ani.A manarit pe laConsranta,Galati,Botosani,Timisoara pe vremea lui Tender,Blaj

Comentezi?