VOLEI CU PROSTIE ȘI CU ȘMECHERIE (3) | Arcada, CSM Lugoj și automobilul Tesla * CSM Târgoviște deștept și nu prea * Păzea că revine Psiho-Vaccinatu! * Dinamo la Dobroești * Turneul feminin de la Galați decalat

VOLEI CU PROSTIE ȘI CU ȘMECHERIE (3) | Arcada, CSM Lugoj și automobilul Tesla * CSM Târgoviște deștept și nu prea * Păzea că revine Psiho-Vaccinatu! * Dinamo la Dobroești * Turneul feminin de la Galați decalat
aqualine.ro/

 

Cei 16 ani de domnie a bulibașei Ghiță Ghiulangiul Vișan au lăsat răni adânci. Una din ele e Marea Prostie din mediul voleibalistic. Oamenii cu intelect n-au rezistat prea bine în mediul înecăcios și corupt creat de Ghiulangiu. Au rămas câțiva, dar mulți au plecat spre alte zări.

Așa se face că noul președinte este un tip de o uriașă inteligență.
Așa se face că, destul de des, observăm câte o răbufnire de prostie în mediu.

Ultimul turneu al campionatului, divizia A, prostește numită A1, vine cu un val de prostie. V-am explicat foarte simplu și foarte clar cum au manevrat programul competițional în turneul 13 șmecherii lui Limbosu de la Blaj (ZaDarko Arena e singurul care gândește acolo), pentru a-și slăbi rivala, CSM Târgoviște. În timp ce prostimea (cluburile proaste) și-a programat meciurile proprii la ora de vedete, Blabla Blaj și-a pus primele 2 meciuri la „matineu”, ca să vină echipa CSMT a 2a zi la meci mai obosită.
Adică în prima zi Blabla Blaj s-a programat la ora 14, iar pe CSMT l-a pus la ora 17:30.
A 2a zi, ZaDarko și-a pus meciul cu rivala la ora 14, iar CSMT a fost nevoit să vină cu 4 ore de refacere mai puține 😉 Iar 4 ore contrează mult în 24h, mai ales că turneul 13 a venit imediat după turneul 12.

Proștii de la Arcada Galați și de la CSM Lugoj nu prea citesc chestii inteligente, cum ar fi blogul nostru, și, pentru turneul 14, au comis marea prostie să-și dea singuri cu mașina electrică Tesla…. Și Arcada și CSML și-au programat meciurile astfel încât adversarele lor directe să fie favorizate, să aibă 4 ore de refacere în plus! Atâta-s de proști!

bijubox.ro

Se vede treaba că alde Boriga și Bizdrigheanu de la CSMT mai citesc acest blog, deși îl urăsc și-l disprețuiesc. Pentru că CSMT e singurul club care a urmărit explicațiile logice și a făcut programarea în avantajul lui.
Astfel, aplicând zicala „dinte pentru dinte”, în prima zi și-au pus meciul la 14, iar pe cel al rivalei la 17:30.
În a 2a zi meciul dintre cele două rivale este la ora 14, deci Blabla are cu 4 ore mai puțină refacere.
Fraierii de la CSMT n-au avut destul sânge în… creier, că ar fi putut pune meciul lui Blabla din prima zi la ora 20:30! 😊 Nu i-a dus capul.

Presimțim că acest ultim turneu va fi paranormal și va face dreptate în voleiul românesc, în sensul că campioanele frauduloase de anul trecut, Blabla Blaj și Arcada, vor fi nevoite să renunțe la pretențiile la titlu. Vă amintiți că cele 2 echipe au câștigat titlul în 2020 nu prin împlinirea campionatului (întrerupt din cauza „pandemiei”), ci ilegal, prin vrerea lui Ghiulică.


Atenție la CSM Lugoj, că acolo va reveni la acest turneu arma secretă Psiho-Moldovan, creatura aia care urlă psihopat la microfonul sălii din Lugoj, deși nu există niciun spectator 😂 inclusiv făcând aprecieri jignitoare la adresa echipelor vizitatoare. Și mai pune și muzică porno la difuzoare. Brudiule vișănelule, ai plătit drepturile de autor sau ești un infractor?

Psiho-Moldovan e redactor-șef la ziarul local Redeșteptarea („Ursuleții s-au trezit”) și finul fostului primar de Lugoj. Are grijă de pagina de fezbuc a clubului. Și e însurat cu fosta voleibalistă bulgară a Lugojului, Olia Krasteva, sărmana fată…

ottobroker.ro

În FOTO: Moldovan Psiho-Vaccinatu! Poate i-o fi băgat vreun cip ca să-l mai calmeze 😂


Turneul organizat de Dinamo (M) se va desfășura la Dobroești, deoarece sala Dinamo nu este disponibilă. Orele partidelor sunt zilnic 11 și 13. O asemenea diferență de 2 ore nu s-a mai pomenit în campionatul 2021 și va fi imposibil de respectat. Buni organizatori!


La Galați au fost programate 2 turnee simultan (M+F). Cum așa ceva nu se poate petrece, din cauza constrângerilor, federația a mai încălcat o dată regulamentul și a decalat turneul feminin (locurile 9-12) cu 3 zile (19-21 apr).

Comentezi?