ZILELE ÎNJURĂTORULUI DE CRISTOȘI LA CONDUCEREA CLUBULUI PENICILINA SÎNT NUMĂRATE

 

În nenumărate rînduri am arătat că principala problemă a Penicilinei este ciuma voleiului ieșean: Stîngâșinși. Lech Wałęsa de Vaslui (adică electricianul sindicalist care s-a văzut președinte) a creat în cadrul clubului, în ultimii 5 ani, o atmosferă apăsătoare, primitivă, de crasă incompetență. El nu a dat nici un concurs pentru acest post, nu i s-au testat în nici un fel „competențele” de bază în ceea ce privește utilizarea calculatorului sau limba engleză, ci a fost pur și simplu plantat acolo de pretinarul lui din tinerețe, Nani (directorul Societății Antibiotice).

După uluitoarea înfrîngere de la Cluj Np, lui nea Chebac, cela care striga sus și tare că Societatea Antibiotice n-ar nici în clin nici în mînecă cu Clubul Penicilina, că – vezi Doamne – alea ar fi entități cu totul separate, iaca i-a sărit țandăra și a blocat salariile jucătoarelor. Păi așa, bre nea Chebace? Ce treabă ai mata cu Clubul Penicilina ca să le blochezi salariile jucătoarelor? 😉 😉

(Salariile sînt blocate, cică, pînă la prima victorie, iar asta va fi cam pe 27 feb, cînd Unic Piatra Neamț ne va dărui la loc niște puncte din tur.)

În afară de Stîngâșinși, mai e și problema antrenorilor. Deși bine cotat între antrenorii români, Dan Gavril nu poate face treabă bună cîtă vreme este navetist. Despre secundul Tatiana Popa, ce să mai vorbim? Să rămînă la minivolei. De aceea s-ar dori, deocamdată foarte vag, și revenirea lui Rareș Puni ca secund.

Deocamdată avea de-a face cu speculații. Chiar dacă e aruncat afară Stîngâșinși, poate veni în loc unul la fel de incompetent și n-am făcut nici o brînză.

Bre nea Chebace, hai că mi ți-i testez eu la informatică și la engleză. Pe gratis.

Ape tulburi la Penicilina. Vine Puni, pleacă Stângă?

 

Comentezi?