A1F Etapa , Rezultate (2) * Și meciul-vedetă al băieților Dinamo – CSM Lugoj…

A1F Etapa 1.12, Rezultate (2) * Și meciul-vedetă al băieților

Dinamo – CSM Lugoj 3 – 0 (25-21, 25-15, 25-19)
Doar un set onorabil a reușit CSML la Dinamo. Poate și pentru că a depins de o singură jucătoare, opusa Nina Kocić (20 pct). Doar Petra a mai reușit 7 puncte pentru CSML, în rest, atacantele lugojene au făcut cîte… 3 puncte!
Antrenorul-minune al lui Dinamo, Constantin, n-a mai favorizat-o pe față pe marea jucătoare, nepoata ambasadoresei. Dar în setul 3, ce s-a gîndit el? Avea 2 extreme: una mai bună (Matei, 60%) și una mai puțin bună (Pîrv-Doi, 50%). Deci ce-ar fi s-o schimbăm pe aia mai bună cu una și mai slabă (Radu, 25%). Gîndire de geniu! Dacă Matei făcuse 6 pct din 10 atacuri, Radu a făcut 4 pct din 16 atacuri!
Vreau și eu să fiu așa antrenor și să iau bani mulți pentru prostiile pe care le fac!
Cea mai bună jucătoare și marcatoare: Nina Kocić (opusă CSML) 20 pct. Eficiența atacului, pe seturi: 56%, 36%, 17%. A dus și ea cît a putut.
Cele mai multe pct din blocaj: Alida Cioroianu (centrală Dinamo), 6.
Cel mai eficient atac: Adriana Matei (extremă Dinamo), 60%.
Cea mai bună recepție: Katarina Vukomanović (libero CSML).
Ca o ciudățenie, la ora 13:11 scorul era 13-11, iar la 13:12, era 13-12! 🙂

Măi, Brudiu Dan de la CSML, tu carele ziceai la teveu că voleiul românesc e în ascensor, ia zi-ne tu de ce la echipa ta, coordonatoarea română trebuie să joace cu ghidul de conversație în mînă? De ce le ții pe românce pe tușa ascensorului? Te plătește federația sîrbească?

U NTT Data CN – Blabla Blaj 0 – 3 (14-25, 19-25, 17-25)
Cu echipe din astea mai apucă și Miclăuș să joace 🙂 În rest, nu ne încredem defel în statistica de la Cluj N. Cum e antrenoarea, așa și statisticianul. Varză à la Cluj. 🙂
—–

(M) VM Zalău – SCMU Craiova 3 – 1 (19-25, 26-24, 25-17, 25-18)
Cît am putut vedea pe transmisia improvizată (v comentariile de la cealaltă postare), au fost momente de volei foarte bun. Păcat că SCMU a pierdut jenant ultimele 2 seturi.
Cel mai bun jucător și blocator: Răzvan Mihalcea ( #5 central Zalău), 17 pct, dintre care 10 din blocaj!
Cel mai bun marcator: Laurențiu Lică ( #11 opus Craiova), 22 pct.
Cel mai eficient atac: Miroslav Gradinarov ( #17 extremă Zalău), 57%
VM Zalău a avut astfel primul meci cu noul antrenor, polonezul Andrzej Kowal (aproape 48 ani).
(Au mai fost antrenori polonezi prin România, cine știe să ne spună?)

Nu numai că Ghiță Ghiulangiul a făcut un contract de rahat cu Digi Sport, încît nu s-a putut transmite cel mai tare meci din campionatul masculin… Dar nici „sectanții“ lui Coța n-au vrut să transmită meciul, ca nu cumva să-i vadă lumea echipa și nu cumva să-i facă publicitate. De mai multe luni tot auzim de Mihalcea, Matei, Spînu, Bălean, dar nu i-am văzut cum joacă… Și cînd te gîndești că nevasta mutului Coța (și ea mută) a ajuns consilier sportiv la prim-Veorica! Vă dați seama cum o învață: „Doamna Veorica, io vă consiliesc să nu se mai transmiteze video niciun sport. Că așa știm noi la Zalău. Prostimea nu trebuie să vadă evenimente sportive. Numai noi, bogații, să ne uităm și să învîrtim banii din sporturi între noi, fără să știe nime.“

(Dacă mergeți pe situl ferevișului de la dataproject.com, vă apucă durerea de cap. La programul campionatului msculin, după etapa 11 vine 13, apoi 12, apoi 14…)

3 thoughts on “A1F Etapa , Rezultate (2) * Și meciul-vedetă al băieților Dinamo – CSM Lugoj…

  1. a mai fost un antrenor polonez la zalau (Mariusz Sordyl) pe care gheorghe la adus si la nationala…………fara sa-l plateasca………….polonezul s-a judecat cu frv pentru bani dar a pierdut procesul………se pare ca nu a avut un contract

Comentezi?