A1F F1E18, rezultate (3) * Alida se retrage * Consiliul Slujitor bun de plată…

aqualine.ro/

A1F F1E18, rezultate (3) * Alida se retrage * Consiliul Slujitor bun de plată

Dinamo – Știința Bc 0 – 3 (23-25, 18-25, 9-25)
Miză a fost azi doar pentru Știința, pentru a-și asigura locul 3 (pentru că faza a 2a nu mai contează, practic).
Dar oare nu a fost vreo miză și pentru Dinamo? Oare fetele acelea tinere nu trebuie să-și adune experiență într-astfel de meciuri? Că de unde altundeva o vor aduna? Dar asta nu știe golănașul de Gajić. El este doar un alt păcălici (Pakalić?), exact ca și prietenul lui, Zucović de la Tîrgu Mș. Amîndoi au avut pe mînă echipe formate din jucătoare tinere talentate, de foarte bună perspectivă, și în loc să vedem cum țopăie ca să atace podiumul (mai în glumă mai în serios), le vedem intrînd pe teren posomorîte, cu mutre plîngăcioase, semn că se bucură enorm de atmosfera creată de cei 2 cîrpaci. Sau poate am înțeles eu greșit că voleiul trebuie să fie și o bucurie. Sub conducerea celor doi Pakalić devine o suferință.
Într-un meci fără substanță, cea mai bună jucătoare și cea mai bună marcatoare a fost Dubravka Djurić (centrală Știința), 16 pct.
De la Dinamo s-a remarcat Adelina Budăi Ungureanu (extremă), singura jucătoare foarte tînără din campionat care pare a se gîndi la viitorul ei sportiv.

Meciul de azi a marcat și retragerea Alidei Carmen (Cioroianu) Marcovici (centrală Dinamo) din activitatea competițională, care acușa face 45 ani.

roadelepamantului.ro

FELICITĂRI, ALIDA, PENTRU O CARIERĂ SPORTIVĂ CU MULTE ȘI FRUMOASE REALIZĂRI!

klap.ro

Ștafeta vîrstei este preluată de Irina Cristina Radu (extremă Știința), care a făcut luna asta 35 ani.
—–

Acesta a fost ultimul meci din Faza 1 a Div A1F. Urmează Faza 2 separată pe locurile 1–6 și 7–10. Se aude că unii bețivi din fereviș au hotărît să anuleze meciurile locurilor 7–10.
Aveți mare grijă, membri ai Consiliului Slujitor, că veți fi buni de plată. Conform statutului, voi sînteți responsabili de activitatea ferevișului și de respectarea regulamentelor. Cînd va veni noua conducere a FRV (sau a MTS), va trebui să anuleze campionatul 2016/7 pe motiv că Alba Blaj a intrat drept o echipă și a terminat drept altă echipă (altă entitate sportivă) și poate și campionatul 2017/8 pe motiv că ați violat în grup regulamentul (tembelizat chiar de voi înșivă). Atunci cei care au votat să nu se mai joace pentru locurile 7–10, veți fi buni de plată pentru a recupera banii cheltuiți aiurea de cluburi timp de 2 ani. Vreo 8 mil euro??
Cea mai interesată entitate sportivă să fie anti-anulare-7–12 este CSM București, care-și vede titlul ca și cîștigat în pericol, prin anularea întregului acest campionat.
Nenorociților, dacă ați stabilit niște reguli – respectați-le!

1 thought on “A1F F1E18, rezultate (3) * Alida se retrage * Consiliul Slujitor bun de plată…

Comentezi?