A1F F2E7 retur, rezultate (1) Știința Bc – Agroland 3 – 1 (25-21, 22-25,…

A1F F2E7 retur, rezultate (1)

Știința Bc – Agroland 3 – 1 (25-21, 22-25, 25-22, 25-14)
3 seturi de luptă dreaptă au fost, după care puicuțele de la Agroland n-au mai putut da din aripi.
Setul 2 a fost cîștigat practic, de Roxi Bacșiș, care a făcut 10 pct și eficiență 56%, ca-n tinerețile ei. Setul 4, cel jenant, tot de ea a fost pierdut, nefăcînd niciun punct și fiind schimbată la jumatea setului de Larisa Vasilică, care nici ea n-a făcut niciun punct. Cum ar veni, în setul 4 Agroland a jucat fără opusă.
În fiecare set s-au remarcat diferite jucătoare. Cea mai bună a meciului a rezultat a fi Andrea Laković (centrală Agroland), 16 pct, 48% eficiență.
Cea mai bună preluare: Mihaela Ozun (libero Agroland).
Menționate merită și tînăra Loredana Filipaș (opusă Știința), cea mai înaltă voleibalistă română, care ușor ușor chiar începe să joace volei, și Lorena Ciocian (Știința), care își conturează un stil personal de coordonatoare, agresiv, făcînd 7 pct cu 100% eficiență!
Deși cu o evoluție în campionat mult peste așteptări, deci lăudabilă, Agroland a arătat că nu are vînă de locul 4. Ar avea nevoie acum de 3 victorii, iar CSM Tîrgoviște să nu mai facă niciuna, ceea ce este imposibil. Meciul lor contra Blabla Blaj e oricum „rezervat”, că tripleta Păhărică–Bombiță–Cocoșelul e mai interesată să cîștige iar Blabla campionatul. (Păhărică e primul în tripletă, pentru că el e șeful lor. Așa e la ei: cine are mai mulți bani, e șeful. Chiar dacă-s banii statului.)

CSM Tîrgoviște – CSM Lugoj 3 – 1 (25-17, 25-19, 19-25, 25-18)
Și cealaltă echipă bănățeană a pierdut, deși setul cîștigat e o surpriză plăcută și arată că CSML nu a închinat steagul.
Primul set a fost dominat de Lousi Souza Ziegler (extremă CSMT).
Într-al 2lea ștafeta a fost preluată de Maila Collar (opusă CSMT).
Setul al 3lea a fost cîștigat de CSML ca o echipă care a funcționat bine, fără să iasă cineva în evidență. (Cel mai bun jucător: Valerijan Luka! 😉 )
În setul 4, deși cîștigat clar de CSMT, s-a remarcat Gabriela Bălae (extremă CSML).
Cea mai bună jucătoare, cea mai bună marcatoare și cel mai eficient atac: Lousi Souza Ziegler, 20 pct, eficiență 45%.
Cei mai mulți ași: Adina Roșca (post nedefinit 😉 CSMT), 3.

2 thoughts on “A1F F2E7 retur, rezultate (1) Știința Bc – Agroland 3 – 1 (25-21, 22-25,…

  1. Bravo Mihaela Ozun!
    Bravo Lorena Ciocian, poate în sfârșit se convinge lumea că este o coordonatoare bună!

Comentezi?