ADUNĂTURA GENERALĂ 2020 (1) | TURMA DE OI IMBECILE ȘI-A BĂTUT JOC DE OLIMPICUL GÎRLEANU * AU RĂMAS APOI ÎN CURSĂ DOI ÎNCĂLCĂTORI DE STATUT! * CÂȚI ANI AI AVUT ÎN STRUCTURILE AFILIATE FRV, BĂ BANDITULE DE COJOCARU?

aqualine.ro/

DOMNIA BULIBAȘEI CU GHIUL S-A SFÂRȘIT! REGELE A MURIT! Dar ne întrebăm iar: cum de a fost posibilă această lungă domnie? Am răspuns simplu de mai multe ori: uriașa prostie din mediu, uriașul primitivism. În scandalul și în brambureala care a fost această ședință începută cu o oră și jumătate mai târziu, cea mai izbitoare peripeție de departe a fost asta:

Având dosarul de candidat respins abuziv de gașca Ghiulangiului, pe motiv că ar fi prejudiciat imaginea federației, Dan Gîrleanu avea tot dreptul (și chiar datoria!) să încerce manevra legală de a supune situația nestatutară Adunării Generale. Ca for suprem, AG putea întoarce fără nicio problemă decizia abuzivă. Gîrleanu și-a făcut îndeplinit partea lui.

Și ce au făcut oile generale???

Medaliatul olimpic, luptătorul anti-Vișan de ani de zile, sportiv de vază… a primit… 4-5 voturi în favoarea dosarului lui!!
Din peste 150 de oi!!
Ăsta e nivelul primitiv al oilor care au reprezentat cu rușine voleiul românesc la această AG. 5 voturi a meritat Dan Gîrleanu în fața oilor. Nici nu s-au gândit imbecilii să-i dea o șansă și apoi ar fi votat cum ar fi dorit ei la președinție. Oare cum veți dormi la noapte, imbecililor? Sau în nopțile următoare? Sunt sigur că foarte bine, la cât de proști și de nesimțiți sunteți. Că de proști și de indolenți ce sunteți v-a ..***.. călărit Ghiulangiul 16 ani. Și acum ați făcut revoluția lui Pește.

creditfix.ro

Având legea de partea lui, Dan Gîrleanu încă poate contesta în justiție respingerea dosarului său și există toate șansele ca alegerile să fie anulate. Pur și simplu pentru că oile au încălcat Statutul.

ottobroker.ro

Nu numai că turma a încălcat Statutul în privința lui Gîrleanu, dar l-au încălcat și în privința celor 2 rămași în cursă! Nici Ocolește nici Ghiulangiul nu are 10 ani de activitate în structurile afiliate FRV, așa cum cere art 81 din Statut! Deci noul mandat al conducerii FRV începe din prima secundă cu o ilegalitate! Mai mult, Ghiulangiul a fost și persoană care a adus grave prejudicii imaginii FRV!

Avem din nou un președinte nestatutar!

E bine așa, turmă?

Comentezi?