ANALIZĂ PREDICTIVĂ ABERANTĂ A STAGIUNII 2018–2019 (A1F) (partea 2) Știința Bacău Un club care…

ANALIZĂ PREDICTIVĂ ABERANTĂ A STAGIUNII 2018–2019 (A1F) (partea 2)

Știința Bacău
Un club care stă din ce în ce mai prost cu banii și e condus de un nene care vede din ce în ce mai clar că, dacă s-a făcut frate cu dracu’, nu-l mai ajută Dumnezeu. Și ăsta (nenea!) călcător pe bec.
Jucătoarele îl păsuiesc de vreo 2 ani, dar în campionatul ăsta probabil se va ajunge la limită. Dom Profesor Universitar nu numai că nu știe clar cum să socotească Sub-23, dar nici nu mai aduce nimic în voleiul românesc. De vreo 2 ani n-a mai produs nicio jucătoare. Iar acea opusă cu potențial, Filipaș, care trebuia să fie Bošković a României, la 21 de ani, sub bagheta din făină integrală a lui Dom Profesor Universitar, încă e dezorientată în teren… Nu are cine s-o modeleze.
O echipă slăbită față de campionatul trecut și cu jucătoare nemotivate.
Una dintre echipele care speră să aibă destule fonduri ca să termine campionatul. Dar va avea? 🙁
Predicție relativă la stagiunea trecută: locurile 4-5.
Coeficient de stagiune anterioară (CSA): 4,5.

CSM Tîrgoviște
O echipă de urmărit. Am văzut vreo 3 ani ce a făcut antrenorul Luka cu o echipă firavă și prost finanțată. Sîntem curioși ce va face cu o echipă bunicică și mai bănoasă. CSMT a adunat niște jucătoare române tinere și foarte promițătoare. O echipă cu care ar putea să țină fără probleme pasionatul român de volei. Așteptăm să vedem cum își vor îmbunătăți abilitățile aceste jucătoare tinere.
Și CSMT a avut interzis pentru transferuri internaționale de la FIVB, dar pe 12 oct s-a ridicat interdicția.
Predicție relativă la stagiunea trecută: locurile 2-3.
Coeficient de stagiune anterioară (CSA): 2,5.

Agroland
Praful s-a ales de proiectul Agroland, care voia să rupă gura nației cu o echipă de tinere jucătoare române talentate, ademenite de acum vreo 5 ani cu salarii mari de prin toată țara. Administrarea catastrofală făcută de Cocoșelul Horică a început cu numirea lui Jitărel ca antrenor. De atunci, a produs cu chiu cu vai doar o singură jucătoare și apoi… a dat-o afară, la rugămintea Ghiulangiului, după cum singur povestea.
Cocoșelul are un lipici extraordinar la cîrpaci (cine se aseamănă se adună!) și, pînă la urmă, a ajuns în divizia A1F tot cu o echipă internațională! Iar acum le-a făcut tricouri cu… harta cartierul!! 😀 Mare-i grădina…
Lovit cumplit în noadă de fostul lui mare și bun prieten, Ghiulangiul, el speră prostește că vreo instanță din RO îi va rezolva în mai puțin de un an situația antrenorului suspendat cu oribilă cruzime pe tot campionatul! Dacă valoarea echipei a rămas cam la același nivel, lipsa antrenorului principal de pe bancă în timpul meciurilor va fi atît de devastatoare, încît curînd Cocoșelul va fi nevoit să-și angajeze un nou antrenor.
Predicție relativă la stagiunea trecută: locurile 5-6.
Coeficient de stagiune anterioară (CSA): 5,5.

CSM Lugoj
Echipă aflată valoric cam la același nivel ca în campionatul trecut, dar cu un antrenor tînăr, debutant în postura de principal. Avem totuși o siguranță că discipolul lui Luka (Šegrt), va fi mult mai bun decît cel al lui Zakoć (Zucović)!
Predicție relativă la stagiunea trecută: locurile 6-7.
Coeficient de stagiune anterioară (CSA): 6,5.

(va urma)

Comentezi?