# BALCANICE * **MACARIE **FACE ISTORIE * LIGA NAȚIUNILOR * CUPA PRETENDENȚILOR, CANADA Dacă…

# BALCANICE * **MACARIE **FACE ISTORIE * LIGA NAȚIUNILOR * CUPA PRETENDENȚILOR, CANADA

Dacă tot e moda asta să facă fiecare istorie, a încercat și marele antrenor **Macarie ca o Carie** să facă și el istorie cum s-a priceput. Și așa a reușit să le ducă pe fetele Sub-18 la Campionatul Balcanic Sub-20 (ha?) de la Ankara și să piardă primul set **istoric **în fața Kosovoului! 😀 Bravo, vișănelul **Macarie **toplițeanul! Bravo, **Ghiulangiule**!

Competiția balcanică își pierde din interes de la an la an. Bulgaria nici nu mai e interesată să participe, iar noi am trimis la plesneală lotul care se pregătește pentru CM Sub-18. Din lotul care, cică, ar trebui să producă maxim de performanță la CM, lipsește exact cea mai tare jucătoare română Sub-18, anume… Francesca Alupei! Bravo, vișănelul **Macarie** toplițeanul! Bravo, **Ghiulangiule**! Cum reușiți să tot faceți asemenea tîmpenii, bre aceștia? Nu vă mai săturați?
—–

Băieții Sub-20 au terminat CB pe locul 5 (din 8 echipe), într-o manieră rușinoasă, dîndu-ne fiori de gheață cînd ne gîndim la viitorul voleiului masculin românesc. Știe cineva cine i-a antrenat la mișto?
—–

Liga Națiunilor M și-a desemnat cele 6 finaliste:

1. Brazilia
2. Iran
3. Rusia
4. Franța
5. Polonia
6. SUA (țara organizatoare a turneului final)

Portugalia a ieșit din competiție și o vom întîlni anul viitor în Liga de Aur.
—–

Turneul final al Ligii Națiunilor F, începe miercuri 3 aug, la Nanjing (China).
—–

Cupa Pretendenților F (Challenger Cup) s-a încheiat în Peru cu victoria **Canadei**, echipă care va înlocui retrogradata Bulgaria anul viitor în Liga Națiunilor.

1 thought on “# BALCANICE * **MACARIE **FACE ISTORIE * LIGA NAȚIUNILOR * CUPA PRETENDENȚILOR, CANADA Dacă…

  1. Eu propun ca acțiune în care un jucător de zona 4 stângaci aflat în primire sa alerge din zona4 in zona 2 sa atace sa se numească macarisma
    Ma bucur ca acuma a văzut o lume întreagă această invenție a acestui antrenor.
    Sa încerci sa copiezi acțiuni ale CSMB ului cu aceste fete este sinucidere când tu nu ai primire si nici pase de precizie.
    Te rog lasă un antrenor gen Pedula sa pregătească aceste fete si tu fa experimente cu echipă ta de la Toplita.

Comentezi?