CCEV (F) 2023 Finala retur | Blabla Blaj a realizat incredibilul! * Ce dă Blajul? Un nou record al recordurilor rușinii! * Ceremonie de premiere de neam prost cu manea, băutură și mușcături

 

Savino Del Bene Scandicci – Blabla Blaj 3 – 0 (25-18, 25-12, 25-11)
Spectatori: 3250

Ne gândeam înainte de meci că italiencele vor fi mai miloase. Dar nu, ele au jucat serios și le-au măcelărit pe blăjencele lui Limbosu.
Scorul atacurilor: 51-29
Scorul eficienței atacului: 61% – 36%

Cea mai bună jucătoare, cea mai bună marcatoare, cel mai eficient atac și cei mai mulți ași: Ekaterina Antropova (#17 opusă Scandicci, 20a), 20p, 63%, 4 ași – desemnată și oficial
Cea mai bună de la Blabla: Jovana Kocić (#6 centrală), 8p, 78% – am și obosit s-o remarcăm, e de departe cea mai bună jucătoare de la Blabla.
Cea mai slabă jucătoare: Dajana Bošković (#11 opusă Blabla)

Credeam că nu e posibil ca Blabla Blaj să mai facă un record al rușinii în finalele de cupe europene, dar a reușit! 😊 Anterior, Jucărica lui Limbosu a făcut următoarele recorduri:

Cel mai slab scor într-o finală de Liga Campionilor: 45 pct contra Vakifbank (2018)

Cel mai slab scor într-o finală de Cupa CEV: 49 pct contra Busto Arsizio (2019)

Cel mai slab scor într-o finală a Cupei Confruntării: 46 pct contra Yeșilyurt (2021), dar în ambele meciuri!

Ei bine, pe 12 apr 2023, Blabla Blaj reușește să-și doboare propriul său record al rușinii dintr-o finală de Cupă CEV, dar și recordul rușinos al celui mai mic scor din finalele tuturor cupelor europene, cu doar 41 pct în acest meci retur contra Scandicci!

Astfel Blabla Blaj face istorie în cupele europene, dar și panarama de antrenor Stevan Ljubičić intră în istorie ca antrenorul cu cel mai rușinos scor dintr-o finală de cupă europeană (feminin sigur, nu știm dacă și cumulat cu masculin)!

Bravo pănărămilor! Ne faceți țara de râs!

 

Festivitatea de premiere a fost de un ghiorlănism nemaivăzut. Pe maneaua aia cu uiardă cempions și pe mușcatul medaliilor de neam prost, primitivii de la Scandicci au adus pe teren și le-au dat jucătoarelor… să bea ceva vin spumos! Sugeau fetele direct din sticlă! Atâta de tembeli?
(Văilei! Să vedeți cum îi vin niște idei și lui Limbosu, că doar Jidveiul e cu el! Și-n el! 😊 )

Comentezi?