CE Sub16F 2021 Runda finală Ziua 5/5 | După încă o înfrângere, România pleacă acasă de pe ultimul loc * Felicitări, Bokor cel Tăcut!

aqualine.ro/

 

România – Serbia 0 – 3 (12-25, 9-25, 20-25)
Spectatori: 15

Și ultimul meci al RO din această ediție a CE a fost o înfrângere cu scor de făină (trei nule), deși am început bine setul 3. În schimb, am reușit și al 2lea set în ordinea sărăciei de puncte.

Cea mai bună jucătoare: Jovana Antić (#14 centrală SRB)
Cea mai bună de la RO: Raluca Buran (#10 opusă)
Cea mai bună marcatoare: Ana Mihajlović (#2 extremă), 15p

ottobroker.ro

În timp ce 8 echipe continuă jocurile, RO face parte din cele trimise acasă și ne bucurăm de ultimul loc, al 12lea, cu un singur set câștigat. E de mare mirare cum am prins și acest loc 12. Înseamnă că există în Europa și multe echipe mai slabe.

biciclop.eu

Cei 3 antrenori minunați, Drilea cea Zen, Bokor cel Tăcut și Mincă, au făcut o selecție proastă, se mai vorbește că și pe bază de ceva pile, și am ajuns pe locul 12 în Europa câștigând un singur meci, cel contra Macedoniei N din faza balcanică. Am fi vrut să remarcăm vreo jucătoare, dar au fost toate foarte slabe. Nu le vedem având vreun viitor strălucit în volei.

Adunând și locul (cam) 19 ocupat de academicienii lui Lazăr (echipa de băieți Sub17), avem imaginea unei țări în care de volei se ocupă niște mari cârpaci.

Comentezi?