CM Sub-18 2021 (F) Grupa C ziua 1/5 | Două meciuri câștigate din prima zi! * Ca mutele la imn * Și Fedorovțeva e acolo!

aqualine.ro/

 

Puerto Rico – România 0 – 3 (19-25, 19-25, 21-25)
Spectatori: 100?

Iacătă-ne iar la Campionatul Mondial, pentru că, n-așa?, avem școală de volei foarte bună! Numai cu Puerto Rico n-am mai jucat până acum!
Meciul a fost slăbuț. Contra unei echipe slabe nu am arătat nimic special, ba chiar le mai trebuia portoricanelor un singur punct ca să spună că au făcut un meci onorabil. Cum așa? Cu echipa de pe locul 6 în lume?
Ne mai îngrijorează scorul așilor: 8-4. De ce am încasat atâția ași de la o echipă de pe locul 20?

Cea mai bună jucătoare: Andra Badiu Savu (#11 centrală RO), 10p, eficiența atacului 16%(real)
Cea mai bună marcatoare: Ștefania Cheluță (#19 opusă RO), 13p, 14%(real). Nu suntem foarte impresionați de cele 9p făcute de ea în setul 2, ci, mai degrabă de cele câte 2 făcute în seturile 1 și 3. Cum să facă opusa 2p/set? Așa a învățat-o ZaDarko Arena timp de 2 ani la Blabla Blaj??

Nigeria – România 0 – 3 (0-25, 0-25, 0-25) neprezentare

klap.ro

Da, RO a câștigat deja și meciul de mâine, pentru că Nigeria (din grupa noastră) și Camerun nu s-au putut prezenta la competiție din cauza carcalacului mondial. Nu sunt prezente la CM Sub-18 nici China, Japonia și Coreea S. Fără CHN și fără JPN, am putea calcula (după clasamentul de acum 2 ani) că avem șanse la locul 4. Dar TUR și RUS ce zic? 😉 Mai ales RUS, cu vedeta Arina Fedorovțeva!

ottobroker.ro

Așa de mult am vrea să scriem de bine și lucruri frumoase, dar cum să scriem când ale noastre copile stau ca mutele când se cântă imnul național (FOTO)? Nu chiar toate, Badiu Savu și Axinte mai dădeau din buze, dar restul au avut fermoar la gură! Așa le-ai învățat să respecte și să se bucure de imnul național, bă Macariena? Nu ți-e rușine?

Și iar le-au trimis proștii din federație pe fete în lume cu numele stâlcite pe tricouri!

Următorul meci e miercuri 22, de la ora 22, contra SUA. Meciurile sunt transmise pe YouTube pe canalul FIVB (Volleyball World).

Comentezi?