CM Sub-18 2021 (F) Grupa C ziua 3/5 | Câștigăm fără căpitan în teren? * Antrenorul american îngenuncheat! * Un libero ca un arc * Proștii mexicani * Fără Fedorovțeva

Morrison against the rain in Durango
aqualine.ro/

 

România – SUA 1 – 3 (21-25, 11-25, 25-18, 16-25) NEREGULAMENTAR

După 2 seturi, în care americancele au controlat jocul, în ambele echipe s-au schimbat niște jucătoare. Cu Partnoi (căpitana) scoasă pe tușă ne-am descurcat mai bine și chiar am câștigat setul 3. Apoi antrenorul Morrison a considerat că experimentele nu-s folositoare tot timpul și a revenit la echipa de bază. La fel și Macariena, a băgat-o iar pe Partnoi ca să fie sigur că pierde setul sub 20.

RO a fost sub americance la toate capitolele, cu excepția coordonării. Axinte a jucat mai bine decât omoloaga sa. Opusa Cheluță (adică omul care trebuie să facă multe puncte) a făcut abia 13p în 4 seturi. Bă Spirulinelor! Iaca vă facem noi curs de antrenori acilea. Prima lecție: NU MAI BĂGAȚI ÎN LOTURILE NAȚIONALE JUCĂTORI CARE-S REZERVE LA CLUBURILE LOR! Cum să stea 2 ani pe banca rezervelor de la Blaj și apoi să ai pretenții să-ți facă o căruță de puncte la națională?? Dar se vede că minunata școală de volei a lui Spirulină Universitalu nu are altceva mai bun.

Proștii locali nu s-au priceput cum să încarce fișa statistică pe situl FIVB, de aceea avem date incomplete. Dar mexicanii sunt atâta de proști încât, fiind ei mari organizatori de campionat mondial, a început să le plouă în sală! În setul 4, antrenorul Morrison a stat cu cârpa în mână, deoarece picura din tavan chiar lângă tușa lui, ceea ce le punea în pericol pe jucătoarele sale (FOTO). Ba chiar a îngenuncheat de câteva ori ca să șteargă balta.

creditfix.ro

Cea mai bună jucătoare, cea mai bună marcatoare și cel mai eficient atac: Margaret Mendelson (#24 centrală USA), 17p, eficiența atacului 16%(real)
Cea mai bună de la RO: Teodora Iancu (#15 extremă), 14p, 8%(real)
Cele mai multe erori în atac: Lidia Partnoi (#10 extremă RO): 11
Cea mai bună recepție: Murrey Harper (#13 extremă USA)
L-am remarcat și pe liberoul american Laney Choboy (#1), un pachet de energie, un arc activ tot timpul, pregătit pentru orice. O plăcere să-i urmărești jocul.

Antrenorul americancelor, Jamie Morrison, a antrenat de curând și naționala de senioare a Nederlandei, după ce anterior fusese și secund al lui Kiraly. Bă Macariena, ca să ajungi ca el nu-i de ajuns să te razi în cap! Trebuie să-ți lași și barbă! 😉

După critica de data trecută, am obținut ceva succes. Acum aproape jumătate din echipă a cântat imnul național. Mai mult bombănit, dar tot e un progres. Poate mai crește numărul cântărețelor până la finalul competiției. Patriotismul nu ne dă afară din casă. Tot la criticile noastre, la un moment dat jucătoarele de națională începuseră să renunțe la stupidul „He-ho!” de după timpii de întrerupere. După ce au încercat să-și strige numele țării acum vreo 2 ani, ca majoritatea selecționatelor din lume, parcă le-a stat în gât și au revenit la ce știu ele mai bine: la o interjecție tembelă, fără nicio semnificație. Și uite că așa sunt învățate de mici: e mai bine cu „he-ho” decât cu „România”…

gave.ro
GAVE.RO Camere de supraveghere

Următorul meci e contra Thailandei, vineri la ora 1 noaptea.

Proștii de organizatori au afișat pe situl FIVB componențele echipelor, dar la unele au rămas listele lărgite. De aceea a apărut Arina Fedorovțeva în lista RUS, dar ea nu participă la acest CM. I-o fi ajungând și ei: din mai la Liga Națiunilor, la Jocurile Olimpice, la Campionatul European… Dar poate școala rusească de volei, nu chiar atât de minunată ca a lui Spirulină, are de unde aduce mai multe jucătoare puternice.

Meciul cu ora schimbată NEREGULAMENTAR poate fi revăzut aici:

 

Comentezi?