Băă, care tragi pe nas de la Blabla Blaj? * Ce dă Blajul? Jucătoare pentru naționala Serbiei!

 

Blăjeanul Nicu Goga, ăla care plânge la microfonul sălii liceului din sat, scheuna pe undeva că și despre el a scris nașpa blogul nostru, buhahaaa! ☹ Păi bă Gogo, asta nu e în favoarea ta să trâmbițezi! Înseamnă că ai călcat strâmb și tu pe undeva! Ori pe la categoria prostie, ori la corupție, ori la pupincurism față de LimbosuGoga și Henegar sunt doi pupincuriști locali care nu mai prididesc să răspândească peste tot fezbucu mărețele realizări ale mărețului conducător!

Posibil să fi fost el unul din scriitorii de pe pagina de FB a clubului internaționalist Blabla Blaj, ca și Sergiulache(u) Ștefănescu, președintele de formă al clubului și mâna dreaptă a lui Limbosu! Dar ne întrebăm și ne minunăm care drogat(ă) din club scrie acum pe pagina clubului, pentru că e mereu într-o stare de excitare! „Feeling excited”! De câteva săptămâni, aproape fiecare frază din postările clubului se termină cu semnul exclamării! 😊 Și niciunul din suporterii inculți ai echipei n-a observat asta și n-a fost deranjat de infantilismul prostesc astfel afișat! Aveți aici 2 mărturii foto!

 

 

A doua foto este foarte foarte comică! 😂 „Ce dă Blajul!” Dincolo de formularea scârbavnico-golănească a „sloganului” sătesc, aveți și răspunsul: sârboaice pentru viitorul naționalei Serbiei! Pe bani românești! Nu ai unor firme private, ci chiar ai statului român! Ăștia sunt nemernicii care s-au trezit (din beție) ca să urle că încercările de reconstrucție a voleiului românesc sunt „discriminare”!

Cum ziceau și alți comentatori: RUȘINE!!!!!!

Comentezi?