COJOCĂREALA SĂPTĂMÂNII | Laba lui Limbosu pe trofeul Campionatului European! * Spectatori aduși cu autobuzele?

 

Da, a fost adus trofeul Campionatului European în RO, ca țară coorganizatoare. Bun. E bine să fie făcută reclamă, altfel iar o să avem 100 de spectatori la meciurile naționalei. Că de celelalte meciuri, ce să mai discutăm? 😊

Că a fost prezentat trofeul la Cluj Napoca, e bine. De ce așa de puțin timp?

Dar apoi vine partea sinistră. Ce să caute trofeul în sejur la Blaj??? Ia zi-ne, bă Cojocare! Ce treabă are Blajul și Limbosu cu trofeul??? Aaa! Încă mai are mare influență în fereviș? Pardon, FRV! 😉 Și-a vârât sluga chiar în structurile CEV? Și??

Trofeul ajunge la Blaj cu tot cu lotul național, ca să-și mai ostoiască Păhărică Limbosu setea de fuduleală și de slavă. Ca-și să mai pună el laba și pe acest trofeu. Până acum și-a pus-o cap pe tot ce s-a putut: campionat, cupă, Liga Campionilor… Ce și-o fi zis? Odată cu luat adio de la volei și de la post, ce frumos ar fi să mai limboiască o cupă! 😊

Ne pare rău că fetele din lot au fost nevoite să-i facă pe plac primarelui (încă) Limbosu.

Deci de ce la Blaj, bă Universitale Spirulină? Ai făcut oare vreun pact cu Limbosu ca să-ți care cu autobuzele spectatori luați cu arcanul de la Blaj? Păi ce știu spectatorii ăia de naționala României? Ei sunt obișnuiți cu naționala Serbiei! Au auzit ei de Buterez? Da, aici credem că-i șpilu’. Limbosu se pregătește să trimită trupe la Cluj Np cu ocazia CE, ca să nu fie sala goală și să „cânte” cu foc Lo-Lo-Lo! Lo-Lo-Looo!

(Cică apoi ajunge trofeul și la București. Pentru ce, bă Cojocare? Ca să vă puneți și voi labele pe el? Ca să vă excitați că sunteți importanți tu și cu Cotoroanță? Ia zi, Spirulină, știu bucureștenii că există sportul numit volei?)

Auzi la ei, ce tâmpiți! În loc să promoveze Campionatul European de volei în orașele mari învecinate, alde Târgu Mș, Sibiu, Oradea, Alba Iulia, Bistrița, Zalău (?)… se duc împiedicații la… Blaj (20.000 locuitori)! Câtă prostie!

Bă, Limbosule… și norocul ăsta ți s-a termina odată. Când ți se pare că ai prea mult, înseamnă că se consumă repede 😉, așa să te ajute Dumnezeu!

Comentezi?