CUPELE EUROPENE 2022 | CSM Târgoviște nu s-a înscris în Liga Campionilor! * 3 echipe românești nu s-au înscris; am ocupat doar 7 locuri din cele 10 repartizate României * Țeapa lui Căruțașu

magnolia.ro/

 

După ce că stagiunea trecută, Limbosu ne-a văduvit de locul asigurat în faza grupelor Ligii Campionilor (F), neînscriindu-și Jucărica Blabla Blaj,… în această stagiune, și șleahta lui Boriga, CSM Târgoviște, ne face figura refuzând locul României din Liga Campionilor!

Nu pricepem de ce CS Medgidia nu a ocupat locul liber rămas în Cupa CEV, ceea ce dădea posibilitatea Voluntarilor (sau altei echipe) să se înscrie în Cupa Confruntării.
La fel, locul rămas liber în Cupa Confruntării la masculin putea fi ocupat de Unirea Dej (sau de altă echipă).
Un motiv ar putea fi puținătatea fondurilor, dar noi bănuim că mai degrabă a fost o comunicare proastă în federația supra-inteligenților Cojocaru-Sârb-Duță-Cotoanță.

Stagiunea 2022 marchează un record de echipe înscrise în cupele europene: 197!
Dar între ele nu va fi Galatasaray (F), unde a preferat să se ducă opusa Alexia Căruțașu, cea mai bună jucătoare a Cupei Confruntării 2021, după ce a refuzat oferta de la THY Istanbul, care, ce să vezi?, a prins Liga Campionilor! 😞


Liga Campionilor

klap.ro

(M) Arcada Galați (rundele preliminare, cu șanse bune de a prinde unul din cele 2 locuri libere din grupe, depinde de faptul dacă forța lotului nou se potrivește cu cea a lotului anterior)

(F) CSM Târgoviște

 

Cupa CEV

(M) Zalău 113 (debut în cupele europene)
(M) Dinamo București

(F) Blabla Blaj
(F) Dinamo București

ottobroker.ro


Cupa Confruntării

(M) SCM U Craiova (refuză al 2lea an la rând)
(M) Steaua București

(F) CS Medgidia (debut în cupele europene)
(F) CSM Lugoj

Comentezi?