Dinamo – Penicilina 3 – 0 (25-14, 25-18, 25-17) Dinamo (F) este anul acesta…

Dinamo – Penicilina 3 – 0 (25-14, 25-18, 25-17)

Dinamo (F) este anul acesta o echipă de junioare, cam ca Medicina TM, doar că mai slabă, pentru că Dinamo e preferat să bage bani mai mulți în echipa masculină. Te-ai gîndi că dacă Penicilina ar juca de la egal la egal cu acest Dinamo, ar fi sub demnitatea ei, ca să zic așa 😉

Nu, frate, s-au dus acolo ca să se facă iar de rîs. Doar 45 de puncte au reușit luptătoarele noastre vajnice, mai puțin decît aș fi făcut eu dacă adunam o echipă din cartier. Și din astea 45 pct, 17 au fost greșelile neforțate ale dinamovistelor. Mă întreb uneori, dacă fetele astea, antrenorul, au vreun pic de demnitate profesională, dacă percep ce fel de imagine proiectează în mediu, în public. Că încep și eu să cred ce bîrfește lumea, că Penicilina ar fi, de fapt, o morișcă de învîrtit niște bani. Nu știu cum să explic altfel bătaia asta de joc. Ne facem că jucăm, bifăm niște meciuri, luăm niște bani pe hîrtie și-i împărțim cu șefii. Poate ar fi cazul să facă cineva un control la acest club fantomă, că e împotriva oricărei logici să-l ții șef acolo pe un handicapacea 7 ani, fără să existe niciun fel de performanță.

Iar adversarele fac recorduri de eficiență pe spinarea noastră. Adelina Budăi Ungureanu (17 pct) și veterana Alida Marcovici (15) au fost cele mai bune de la Dinamo, în timp ce Alina Gagea, cea mai eficientă atacantă a Penicilinei, a făcut abia 7 pct în 2 seturi și jumătate.

Voi, fetelor, vă uitați vreodată pe statistici? Nu vă crapă obrajii de rușine? Nu v-a dat prin cap niciodată să aveți ca obiectiv ca luna asta să fiți mai bune față de luna trecută? Nu evoluați chiar deloc?

(Iaca s-a dus și codașa clasamentului, UNTT Data, la fruntașă, CSM București, și tot a făcut 53 pct!)

Comentezi?