DIVA 2023 (F) Etapa 9 tur | Meciul etapei * Înfrângere rușinoasă a Rapidului * Gramatica șelărească * Lui îNȘelaru tot i-e frică de Onyejekwe * A făcut Șelăreasa videochat?

aqualine.ro/

 

Rapid București – CSO Voluntari 0 – 3 (18-25, 15-25, 16-25)
Spectatori: 170

Deci așa: CSM Știința Bc a câștigat un set chiar la Voluntari acasă, iar SCM U Craiova a făcut 47p contra Voluntarilor. Iar acum, Rapid, pretendentă la titlu, face acasă contra Voluntarilor 49p! Această înfrângere rușinoasă nu poate fi pusă doar pe seama absenței coordonatoarei Lee (Yi). Toată echipa a fost praf. Se întâmplă ceva paranormal acolo 😉 Auzi tu, pițipoancă blocăcioasă de la pagina Volei Rapid? 😊 Poate porți ghinion echipei.
Dar cum să câștigi cu 29% eficiență medie a atacului?

Cea mai bună jucătoare: Alice Kapelovies (#14 coordonatoare CSOV)
Cea mai bună de la Rapid: Nasea Dimitrova (#5 centrală), 4p, 33%
Cea mai bună marcatoare: Eli Uattara (#10 extremă CSOV), 23p, 59%
Cel mai eficient atac: Nneka Onyejekwe (#19 centrală CSOV), 8p, 70%
Cele mai multe blocaje punctate: Milena Koprivica (#9 centrală CSOV), 4
Cele mai multe blocaje încasate: Ioana Baciu (#10 opusă Rapid), 5!
Cea mai slabă jucătoare: Ioana Baciu. O opusă care face 9p în 3 seturi?

Rapidul începe să vadă că achizițiile făcute în vară nu-s dintre cele mai strălucite. Baciu e cam bătrână și nu mai are chef, iar Drîmboi și Trică și mai bătrâne. Extrema tare Suelle Oliveira n-a putut începe campionatul (accidentată?). Dacă mai are speranțe la o clasare frumoasă, Rapidul are nevoie urgentă de 2 extreme și de o opusă. Vine iarna transferurilor.

biciclop.eu

Colțul lui îNȘelaru

Mostre de gramatică șelărească coapte în cuptorul familiei:

Voluntari are prima șansă.
Voluntari ajunge la cota 10 [asta ar fi cam etajul 4 😊]
Voluntari poate să închidă meciul în 3 acte.

Și tot i-e frică de „Onyejekwe”. Nu poate cu w.

Și… a făcut Miaiela Șelăreasa videochat??

ottobroker.ro

Păi… probabil că da!

Și e doar o poantă bazată pe modul greșit în care asimilează prostimea, gloata niște termeni străini. În diverse medii românești subculturale, inclusiv TV, s-a răspândit imbecilitatea că videochat înseamnă când se dezbracă o borfetă pe Internet fiind în contact video cu un pervers care și plătește. În realitate, videochat înseamnă o conversație video, orice conversație video făcută prin mijloace electronice (mai ales pe Internet). Sinonime sunt „videoconferință” sau „apel video”. Altfel spus, cam toți cei care citiți acum aici, inclusiv Șelăreasa, ați făcut videochat! 😃

Ce n-ați făcut (probabil) este videochat erotic (erotic videochat, sex videochat etc), ceea ce este cu totul altceva și la aia se referă prostălăii care folosesc greșit cuvântul videochat.

Comentezi?