LC 2023 (F) Runda 4 Etapa 1/6 | Trasul mâței de coadă * CSMT – terminate de frică * Limbosule, ai cedat meciul? #cedă_blajul? * Sistemul de calificare tâmpit

aqualine.ro/

 

Eczacıbaşı Istanbul – CSM Târgoviște 3 – 0 (25-18, 25-14, 25-22)
Spectatori: 1700.

CSMT s-a dus la Istanbul fără cea mai mică intenție de a face un meci grozav. De la începutul meciului s-a văzut că târgoviștencele sunt fleașcă de frică în fața marțienilor, iar terenul (jumătatea CSMT) s-a făcut dintr-o dată uriaș și imposibil de apărat. Doar opusa Bjelica (#10) a mai respirat europenește. După 2 seturi, Bjelica era singura de la CSMT care nu avea punctaj negativ. Adică toate celelalte au făcut mai multe puncte pentru adversare. Și Calotă și Zadorojnai au respirat europenește, dar mai puțin timp, cât au apucat să fie în teren. CSMT nu a jucat ca o pretendentă la titlul de campioană a RO, ci ca o echipă albaneză slabă.
Pașa Akbașa cel Fudul n-a scos-o la joc deloc pe celebra Bošković.

O notă de apreciere față de arbitrul principal, Mezöffy Zsolt, care știe prefect unde e mai ușor de furat. Adică la pasa a 2a când nu e dată de coordonator. Există mulți arbitri tâmpiți, care simt nevoia nestăpânită să fluiere această pasă, chiar dacă nu se justifică. Te gândești că voleibaliști cu 15 ani de volei în spate or fi așa de slabi încât nu pot pasa cu 2 mâini de sus. Acolo s-a băgat aiurea în seamă Zsolt de vreo 2 ori contra CSMT, cu toate că nu era necesar.

 

 

Volero Le Cannet – Blabla Blaj 3 – 2 (25-23, 18-25, 23-25, 25-21, 15-7)
Spectatori: 1350

roadelepamantului.ro
klap.ro

Între Blabla Blaj și Voléro există o îndelungată relație de prietenie, de pe vremea când făceau schimb de jucătoare și de amabilitățuri la scoruri. 😉 Acu noi nu putem spune cert că Limbosu a cedat meciul. 😉 La modul: „Noi vă dăm meciul, dar voi ne dați un punct de clasament”. Nici prin cap nu ne-ar trece așa ceva! 😉 😉 😉 Că Voléro e o echipă mai slabă decât Rapid, cam ca CSM Lugoj.

Și sistemul tâmpit de calificare proaspăt ouat de Proștii lui Boričić de la CEV permite mânării.
După faza grupelor (Runda 4), echipele de pe locurile 1 se califică în sferturi direct.
Echipele de pe locurile 2 și cea mai bună de pe locurile 3 joacă jocuri suplimentare (playoff-uri, îNȘelarule).
Echipele de pe locurile 3 rămase se duc în sferturile de finală ale Cupei CEV!

Și uite-așa, aceste 2 echipe românești („românești”) au încă șanse să câștige măcar Cupa CEV 😊

Comentezi?