DIVA (F) 2024 E1.15 retur | Meciul zilei * Blabla Blaj își ia punctele înapoi * O nouă mostră de volei prostesc

magnolia.ro/

 

CSM Târgoviște – Blabla Blaj 2 – 3 (12-25, 24-26, 25-22, 25-20, 7-15) (93-108)
Spectatori: 150!

Am asistat cu admirație la un frumos meci de divizia B, desfășurat într-o sală de toată jena, o ghiorlăneală cu ferestre luminate și cu arbitrul principal aranjat cu fundul la public. Oare din idioții ăștia de la Târgoviște nu citește niciunul acest blog?

Singura echipă vizitatoare care a câștigat la Blaj în acest campionat a fost CSMT. De aceea au venit blăjencele cu nervi și au jucat în primul set ca un iureș de le-au lăsat pe gazde amețite. Pîrv2 (Extremă CSMT), a reușit eficiență în atac negativă: a făcut 1p și a cedat 2p. Gazdele au terminat setul cu un rușinos 29% procentaj mediu al eficienței în atac. În setul 2 a fost ceva mai mult volei. CSMT a ajuns la minge de set (24-23), dar a încasat 3p la rând.
Spectatorul de rând poate n-are idee cât de mult plumb se toarnă-n picioarele jucătoarelor care era cât pe ce să câștige un set, dar l-au pierdut la modul ăsta. Ca urmare, Blabla le-a mai bufnit 5p la rând la debutul setului 3. Totuși târgoviștencele s-au ridicat treptat. Antrenorul Gajić a amestecat echipa. Extrema Boris, piciorul de lemn al echipei, a fost scoasă, a intrat opusa nou-venită Sanchez, iar opusa Krăsteva a trecut pe extremă. Cum-necum, CSMT a reușit să câștige cu ceva efort următoarele 2 seturi, mai ales că Blabla a căzut în atac în setul 4.
Setul despărțitor a început rău pentru gazde (1-6). La așa scor deja se cam știa cine va câștiga, dar nu ne-am așteptat la un joc atât de prost al CSMT, cu 21% eficiență în atac.

Și așa Blabla Blaj și-a luat înapoi punctele pierdute pe teren propriu într-un meci cu un volei în general prostesc. E foarte greu de priceput de ce Gajić insistă atâta s-o joace coordonatoarea pe Pîrv2, care rar face meciuri bune, iar centralele rămân în șomaj tehnic. Adevărul e că nici centralele blăjene n-au avut mult de muncă în atac.

ottobroker.ro
creditfix.ro

A fost și un uimitor scor al blocajelor punctate: 7-21!

Cea mai bună jucătoare: Iarina Axinte (#10 coordonatoare Blabla)
Cea mai bună de la CSMT, cel mai eficient atac: Jocelyn Urias (#6 centrală), 11p, 60%
Cea mai bună marcatoare: Bogumila Biarda (#12 opusă Blabla), 20p, 39%
Cele mai multe blocaje punctate: Jovana Kocić (#6 centrală Blabla), 7
Cele mai multe atacuri cedate: Dayami Sanchez (#94 opusă CSMT), 11!
Cele mai slabe jucătoare: Dayami Sanchez și Ariana Pîrv (#19 extremă CSMT)

Nu e ciudat că Limbosu n-a mai organizat excursie cu autocarele la acest meci foarte important? Vă spune asta ceva despre cheful scăzând al șefului? 😉

Comentezi?