DIVA (M) 2024 E1.15 retur | Meciul etapei * Dinamo suferă de pe urma pițipoancei de fezbuc și ia blocaje la greu

aqualine.ro/

 

Dinamo București – Arcada Galați 0 – 3 (19-25, 23-25, 22-25)
Spectatori: 400

Am mai sugerat subtil niște chestii legate de paranormal, inclusiv cum pățesc nasoale cei care se poartă urât cu mine. Unii nici nu știu de ce le-au pățit. Dar treaba de azi e clară 😊 Se ocupă de pagina de FB a clubului Dinamo (partea de volei) o pițipoancă care tratează pagina ca pe pubisul mă-sii. Face ce vrea, nu dă socoteală nimănui. După niște critici obișnuite legate de prostiile care apar pe pagina aia, piți (poate fi și masculin) jap! cu blocajul. Că așa înțelege nesimțitul de club Dinamo comunicarea cu presa. Pițipoanca a fost pusă la punct temporar și a deblocat. După alte critici tot despre tâmpeniile de pe pagină, psiho-piți a revenit cu blocajul.

Și atunci se explică și așa de ce Dinamo a avut așa ghinion de a luat o făină 3 nule de bătaie chiar acasă 😄

Dinamo a început slab. Opusul Barbast a făcut 0% eficiență în atac. De la Arcada extrema Gergye a făcut 7p.
În setul 2 Dinamo s-a burzuluit și a ajuns la 5p în față 8-3. Diferența s-a păstrat aproximativ, ba chiar a crescut (19-13, 20-14). La 20-14 toată lumea știe cine câștigă setul, nu? În afară de cazul în care lovește… paranormalul. Ghinionul supranatural purtat de pițipoancă a făcut ca oaspeții să adune breakpoint-uri câte unul câte două. Și dus a fost setul! Nou-intratul opus dinamovist Matei a făcut 7p.
În setul 3, coordonatorul Butler, care a jucat prost, a fost înlocuit cu Yamamoto. S-a mers cap la cap până la 21-21. De acolo Dinamo a mai reușit 1p, iar Arcada 4p.

creditfix.ro

Scorul blocajelor: 3-12! Na, piți, iaca v-ați luat și voi blocaje de să nu le puteți duce! 😄 Poate se sesizează cineva și te dă afară.

ottobroker.ro

Cel mai bun jucător: Marin Lescov (#10 coordonator Arcada)
Cel mai bun de la Dinamo: Florian Bartha (#1 central), 10p, 88%
Cel mai bun marcator: Aaro Nikula (#13 opus Arcada), 13p, 56%
Cel mai eficient atac: Roland Gergye (#8 extremă Arcada), 11p, 47%, și Sérgio Luiz  (#18 extremă Dinamo), 8p, 47%
Cea mai bună recepție: Santiago Arroyo (#2 libero Dinamo)
Cel mai slab jucător, cele mai multe atacuri cedate: Rareș Bălean (#7 extremă Dinamo), 9 (5+4). A făcut 12p pentru Dinamo și tot atâtea pentru Arcada.

A fost/ este o etapă și la masculin și la feminin din nou fără meci televizat. Că doar TVR e sponsor al FRV. Aplauze!

Nici adresa video a meciului din sistemul federației Genius Prostius n-a funcționat, dar puteți revedea meciul pe pagina de FB a clubului Dinamo (volei). Asta dacă nu v-a blocat pițipoanca paranormală.

Comentezi?