DIVA (F) 2024 E1.21r | Meciul etapei * Blabla Blaj joacă slab * CSM Lugoj profită și i se suie-n cap * Să vină carpeta cu Jacta!

magnolia.ro/

 

CSM Lugoj – Blabla Blaj 3 – 0 (25-23, 25-21, 25-23)
Spectatori: 1000?

Nu excludeam o victorie a speculantei CSML jucând acasă contra slăbitei Blabla Blaj, dar scorul e surprinzător. Profitând de slăbiciunea crescândă arătată de Jucărica lui Limbosu în ultima vreme, CSML a controlat jocul mai tot timpul meciului, cu excepția mijlocului setului 3, când Blabla părea că s-a dezmeticit și că ar vrea să câștige măcar un set. Răbufnirea a fost imediat înăbușită de gazde, care s-au văzut în fața unei victorii muncite, dar nu foarte dificilă.

Scorul greșelilor neforțate: 15-23.
Ambele echipe au avut recepție slăbuță.

Cea mai bună jucătoare, cel mai eficient atac: Jovana Kocić (#6 centrală Blabla), 9p, 60%
Cea mai bună de la CSML: Mirta Velikonja Grbac (#6 central), 10p, 54%
Cea mai bună marcatoare și cele mai multe atacuri cedate: Bogumila Biarda (#12 opusă Blabla), 16p, 34%, 7 atacuri cedate
Cele mai slabe jucătoare: Drussyla Costa (#17 extremă Blabla) și Isidora Kockarević (#15 extremă Blabla). S-au înlocuit reciproc, dar fără folos, blăjencele jucând cu un post de extremă neocupat.

vivacredit.ro

Blabla Blaj continuă sabotarea echipei naționale ținând-o pe tușă pe centrala Raisa Ioan, componentă de bază a naționalei, și folosind-o pe coordonatoarea Iarina Axinte pe sărite.

ottobroker.ro

Până acum, Jucărica lui Limbosu a luat câte o bătaie de la toate echipele de până la locul 7, majoritatea în deplasare. Doar CSM Târgoviște a învins-o în Limbosu Arena. Dar mai este o etapă și Limbosu așteaptă vizita fostului prietenar de păhar, Darko ZaDarko Arena Zakoč, care se află acum la cârma Rapidului. Cu mari fiori așteptăm cafteala de la Blaj din etapa viitoare!

Limbosule, atârnă din nou pe pereți carpeta aia cu Jacta și cu Soldatul Roman care le gonește pe javrele din volei!

Contrar prostiilor debitate de Proștii federației pe pagina de FB, CMSL nu a trecut pe locul 1, ci pe 2 (între timp au corectat).

Comentezi?