DIVA (F) 2024 E2.2.2 | Meciul etapei * Rapidul impotent ia un setuleț * Catastrofa Marković * Ljubičić o are mare

aqualine.ro/

 

Blabla Blaj – Rapid București 3 – 1 (25-19, 25-16, 22-25, 25-14)
Spectatori: 1678 😄 Ne plac cifrele născocite de Gașca lui Limbosu. Chiar așa, bă? A bocănit ăla tastele la rând: 6, 7, 8? 😊

Deși Blabla a jucat în nota sa obișnuită din această stagiune, Rapidul a rămas la fel de catastrofal ca în meciul tur. Chiar dacă a câștigat 1 setuleț, nu poți veni la lupta cea mare ca să faci 3 seturi sub 20 de puncte. Rapidul a jucat cu 2 opuse, Ioana Baciu schimbând cu Nika Marković, adică Baciu a fost o extremă falsă în primele 2 seturi. Șmecheria lui ZaDarko Arena n-a ținut. Credeam că Baciu va fi problema (ca fostă jucătoare a lui Limbosu și ca fiind de prin părțile locului), dar nici cu catastrofa de Marković nu ni-i rușine. Nici cu opusa blăjeană Bogumila Biarda! Cu asta este chiar o mare comicărie: deși însărcinată după fișa postului cu producerea de puncte, ea a făcut abia 8p în 4 seturi, 5p pentru adversare și eficiență 20%, dat imbecilul program de statistică DataVolley o cotează cu vote 6! 😄 (adică aproape foarte bine) Dar ce să mai zicem de o aplicație informatică care ne zice că Blabla a făcut 2 ași iar Rapidul a încasat 12 ași! Atâta-s de proști.
Și Blabla a jucat cu 2 opuse. Drussyla Felix Costa s-a ocupat de atac și foarte puțin de apărare.

Relevante sunt și:
Scorul blocajelor: 20-7,
Scorul greșelilor neforțate: 18-32.

Cea mai bună jucătoare, cel mai eficient atac: Jovana Kocić (#6 centrală Blabla), 9p, 43%
Cea mai bună de la Rapid: Nasea Dimitrova (#4 centrală), 12p, 44%
Cea mai bună marcatoare: Drussyla Felix Costa (#17 extremă Blabla), 17p, 44%
Cele mai multe blocaje punctate: Lora Kitipova (#4 coordonatoare Blabla) și Nneka Onyejekwe (#18 centrală Blabla), câte 5
Cele mai multe blocaje încasate: Ioana Baciu (#10 opusă Rapid), 6
Cea mai slabă jucătoare: Nika Marković (#9 opusă/extremă Rapid), doar 11p pentru echipa ei și 12p pentru adversare. A greșit jumătatea de teren.

creditfix.ro

Zakoč e antrenor mai bun decât Nešić, e posibil. Dar aducerea lui la Rapid a fost o uriașă greșeală știindu-se în acel moment de perspectiva unui duel prelungit cu Blabla Blaj.

Cât despre Ljubičić, antrenorul blăjencelor sârbe, îl admirăm pentru burtoaca ce și-a construit-o la Blaj.

gave.ro
GAVE.RO Camere de supraveghere

Scor cumulat: 2–0. Blabla Blaj trece de pe locul 3 pe 2 și va lupta pentru titlu, iar Rapid trece de pe locul 2 pe 3.

Combustibilul pe baza căruia funcționează TVR Sport continuă să fie prostia. Dacă proștii au transmis din etapa trecută meciul Rapid – Blabla, era logic să continue povestea pentru videospectatori, mai ales că era și o situație de mare tensiune a narațiunii, cu Blabla care câștigase în deplasare. Dar nu, am rămas și prin grija Proștilor lui Cojocaru să urmărim meciul cu aceeași furtună în difuzoare pe care nici tâmpiții lui Cojocaru, nici tâmpiții lui Limbosu, nici tâmpiții de la Genius Sports nu se omoară s-o repare.

Iar proștii de la Genius (frumos oximoron!) au acum alt defect: le rămâne transmisia în urmă, mai ales dacă fereastra respectivă ajunge sub alte ferestre din PC. Te uiți la meci și te întrebi oare cine va câștiga setul, dar setul s-a terminat deja.

Comentezi?