# **DIVA (F) CLASAMENTUL** LA SFÎRȘITUL PRIMULUI TUR (11 etape, 10 jocuri) **1. BLABLA…

aqualine.ro/

# **DIVA (F) CLASAMENTUL** LA SFÎRȘITUL PRIMULUI TUR (11 etape, 10 jocuri)

**1. BLABLA BLAJ 28 pct 9 victorii
**2. Dinamo …………. 27p 9v
3. Știința Bacău …. 24p 8v
4. CSM Tîrgoviște 22p 8v
5. CSU Belor Gl .. 16p 5v
6. CSM Lugoj …. 15p 5v

7. CS Medgidia 9p 3v r/s 0,68
8. FC Argeș …… 9p 3v r/s 0,54
9. U NTT Data CN 9p 3v r/s 0,48
10. Rapid …………. 3p 2v
11. CSO Voluntari 2005 [ELIMINATĂ] (0p 0v)

Deși cu o leșinată **Buša** și cu o echipă cîrpită mai rău decît în versiunile anterioare, Blabla Blaj reușește să semene spaima printre contracandidate, astfel încît alde Dinamo și Bacău au încasat niște bătăi ca ultimele echipe din clasament. Sau poate nu e spaimă, ci doar o fierbinte prietenie? Că doar **Ljubičić** (Dinamo) e învățăcelul lui **ZaDarko Arena** (Blabla), iar **Dom Profesor Universital Florinel dila Bacău** e un mare admirator al primarelui blăjean **Limbosu**, copiindu-i pînă și desul scos al limbii… 🙂
Totuși, de la Blaj a cîștigat un set Medgidia, iar CSM Tîrgoviște chiar 3.

klap.ro

CSM Tîrgoviște pare a fi ieșit din lupta pentru titlu, pentru că ar mai avea de cîștigat cu 2 meciuri în plus față de Blabla, ceea ce e cam nerealist. Poate nu chiar atît de nerealist, dacă ne gîndim cît de rău se simte **Buša** la Blaj, încît ar putea avea gînduri de plecare după această pauză de iarnă. La fel de rău e posibil să se simtă și liberoul **Knip**, care este jucătoare de națională nederlandeză, care se luptă pentru calificarea la JO. Cum vine ea la națională, dacă a prins la Blaj cîte un joc pe lună? Oare federația nederlandeză cît de fericită o fi de această situație?

roadelepamantului.ro

Urmează 2 echipe (Galați, Lugoj) care au pierdut contactul cu primele 4 și vor lupta doar între ele pentru locul 5. Dar cui îi pasă cu adevărat de Cupa Balcanică?

La fel au pierdut contactul cu primele 6 locuri, celelalte 5 echipe, clasamentul fiind rupt definitiv la jumătate. Poate cu excepția situației în care CSM Lugoj a decis să joace restul de partide cu echipa de cadete. 🙂 Medgidia, FC Ag și U NTT Data s-au aranjat foarte aproape una de alta, dar doar primele două sînt în creștere de formă și ar avea energie să se lupte pentru locul 7.

Rapid, deși se mișcă mai bine, nu are destule resurse ca să mai urce vreun loc.
Echipa din Voluntari, nu că am avea ceva contra ei, nici nu avem de ce, dar potrivit regulamentului trebuia **eliminată** din competiție din cauza neprezentării la meciul din etapa 1.10. Atunci nu au avut asistență medicală și nu din vina clubului. Cică atunci SMURDul, cu care clubul avea contract, a fost prins în niște intervenții complexe și nu s-a putut găsi o soluție pe loc. Totuși, nu era niciun un alt medic în tot satul lui **Pandele**? Chiar dacă a fost o situație oarecum *de forță majoră*, regulamentul tembel făcut și supervizat de mulți **Profesori Universitali**, nu cuprinde nicio nuanță de toleranță. Amintiți-vă cum a fost eliminată Politehnica Timișoara cînd i s-au furat legitimațiile în timpul participării la un turneu de promovare în div A. Atunci **Ghiulangiul** a fost nemilos. Acum, s-a gîndit că ar mai putea viola regulamentul puțin, așa de-o probă, ca să vadă dacă face gît careva.

Comentezi?