DIVA (F) Etapa 1.9 | Meciul zilei, surpriza etapei * Meciul coordonatoarelor slabe

aqualine.ro/

 

Corona Brașov – CSM Târgoviște 3 – 1 (25-21, 25-14, 23-25, 25-20)
Spectatori: 250-300 (surse diferite!)

Surprinzătoare victoria de 3 puncte a unei echipe din jumătatea a 2a a clasamentului contra unei echipe care țintește la locul 1. CSMT a fost de nerecunoscut azi. 3 seturi a alergat gâfâind în urma gazdelor. Setul 2 a fost foarte prost, cu doar 2p din atac și cu 20% eficiență a atacului. Dacă pe parcursul primelor 3 seturi, Corona a avut o eficiență foarte bună a atacului, aproape constantă, CSMT a răbufnit în setul 3, pe care a reușit să-l câștige.
Setul 4 a fost unul ciudat. Deși Corona s-a prăbușit în atac (doar 20%!), CSMT a jucat pentru adversare dându-le 13p (!!) din greșelile neforțate.
Scorul greșelilor neforțate: 26-36.
De atâtea greșeli sunt vinovate coordonatoarele Șahpazova (Corona ) și Barakova (CSMT), cele mai slabe jucătoare.
De asemeni, Corona a reușit destul de multe blocaje punctate. Scorul blocajelor: 15-6.
Ambele echipe au avut recepția serviciilor foarte slabă.

Cea mai bună jucătoare, cele mai multe blocaje punctate: Aleksandra Gligorić (#5 centrală Corona), 13p, 60%, 6 blocaje
Cea mai bună de la CSMT: poate… Georgiana Faleș (#4 centrală), 2p, 25%? Ne orientăm după tâmpita aplicație de statistică DataVolley, dar nu putem pune botul chiar la toate tâmpeniile rezultate din ea. Cea mai bună notă de la CSMT a primit opusa Krasteva, dar nu putem s-o considerăm cea mai bună pe o opusă care face 11p pentru adversare. Faleș e jucătoarea de la CSMT care a greșit cel mai puțin.
Cele mai bune marcatoare: Simina Străchinescu (#10 opusă Corona) 17p, 43%, și Monika Krasteva (opusă CSMT), 17p, 37%. Dacă vă puteți imagina, Străchinescu a primit nota 5,6, cu aficiență mai bună și cu 8p pentru adversare, iar Krasteva a primit nota 6, cu 11p pentru adversare. 😊
Cel mai eficient atac: Aidachi Agüero (#9 extremă Corona), 15p, 48%
Cele mai multe blocaje încasate: Darya Boris (#12 extremă CSMT), 5
Cea mai slabă jucătoare: Petya Barakova (#8 coordonatoare CSMT)

gave.ro
GAVE.RO Camere de supraveghere

La Brașov e o sală din care se aude în difuzoare tâmpita exprimare „timp de odihnă”.

biciclop.eu

Corona a încălcat regulamentul intrând pe teren cu echipament de aceeași culoare ca a adversarelor. Când 2 echipe vor să joace cu aceeași culoare, prioritate are vizitatoarea. Înainte de meci cluburile trebuie să discute problema culorii echipamentului, dar rareori se întâmplă asta.

Dar ce să ceri de la un club cu nesimțire de fezbuc? 😉

Comentezi?