DIVB (F) 2023 Turneul de promovare | Suflu nou: Brașov și Constanța

aqualine.ro/

 

Turneul de promovare în DIVA de la Brașov mai are o etapă, dar inutilă, pentru că jocurile sunt deja făcute. Câștigând fiecare primele 2 meciuri, gazdele, Corona Brașov, și CSM Constanța și-au asigurat deja promovarea. A fost amuzant de văzut bucuria mare a jucătoarelor celor 2 echipe, dar ele, săracele, n-au învățat din experiența anilor anteriori că nu ele vor juca în DIVA, ci șefii cluburilor promovare vor dori să aducă jucătoare mai „valoroase” din Serbia sau de prin alte străinătățuri. Jucătoarele curente ar putea fi fericite dacă vor prinde un loc de rezervă în DIVA.

Echipa constănțeană e condusă de Florin Voinea, cel care a promovat și cu CS Medgidia, și are, totuși, o preferință mai clară de ameliorare a jucătoarelor române. Pentru că se pune și problema banilor: vor avea echipele promovate destui bani pentru o stagiune rezonabilă?

Cu ocazia asta ne amintim și de Adina Salaoru, cea defectată la Blaj și ajunsă șefă la clubul din Târgu Mș. De când e ea șefă, clubul abia se mai mișcă. Cam iei banii de pomană, Adino! 😉

Clubul brașovean a învățat din Manualul prostului din volei (autor Adeling Cojocaru Ocolește, editura Prostologia, 2047) să lase soarele în sală ca le deranjeze pe jucătoare și să nu se vadă tușele.

creditfix.ro

Recapitulare

gave.ro
GAVE.RO Camere de supraveghere

Masculin
Retrogradate: CSM Suceava și Știința București
Promovate: UV Timișoara și Corona Brașov

Feminin
Retrogradată: U NTT Data Cluj Napoca
Promovate: CSM Constanța și Corona Brașov

Oare se va descurca Corona Brașov cu banii ca să susțină 2 echipe în DIVA?

Comentezi?