DRAMĂ DRAMATICĂ! La CEV a explodat o bombă!

 

Anul 2020 este deja un reper în istoria omenirii. Este anul în care un nor greu de prostie s-a așezat asupra lumii. Prostia a existat dintotdeauna, dar impactul produs de 2020 este nemaivăzut. Nu este vorba numai de plandemie, ci de multiple aspecte ale vieții pământenilor.

În această nouă paradigmă, la CEV a explodat o bombă atomică de prostie! Imbecilii lui Boričić Tenx Verimaci s-au apucat să reconstruiască situl de Internet al CEV. Rezultatul e un haos de nedescris. Organizarea sitului e varză, spațiul e foarte prost folosit, fonturile sunt fie prea mari fie prea mici și fără nicio legătură cu importanța elementului în context. A devenit dintr-o dată foarte greu să te descurci prin labirintul creat de idioții făr de simț al măsurii, care au făcut noua proiectare. Am peste 30 de ani de Internet și nu am văzut porcărie mai mare până azi. Ce-a făcut Proasta lui Cojocaru pe situl FRV nu se poate compara cu ce-au făcut Imbecilii lui Boričić. De ce, Doamne, este voleiul așa de blestemat să fie condus de asemenea idioți? La federațiile naționale conduc idioții, la confederația europeană conduc idioții, iar la federația internațională tot idioții conduc 😥

Luați-vă măsuri de autoapărare, de prevenire, pentru că în următorii 5 ani omenirea se va scufunda într-un țunami de prostie.

Mergeți la monumentul de prostie și vă cruciți: www.cev.lu

Comentezi?